​Pavilionul H găzduiește în acest weekend prima ediție a "Herăstrău Wedding Market" - târgul de nunți din parc, organizat de Berăria H în parteneriat cu vreaulocatie.ro - catalogul locațiilor și ofertelor pentru nuntă, botez, petreceri corporate.

Herăstrău Wedding MarketFoto: Berăria H

Cu sute de oferta și zeci de expozanți, targul acoperă toate produsele și serviciile necesare pentru nunta perfectă și vine în ajutorul cuplurile aflate în pragul unei noi etape a vieții lor.

Inspiră-te pentru o nuntă memorabilă din toate punctele de vedere, într-un univers dedicat noului sezon de nunți, descoperind cele mai noi tendințe pentru 2024 la Herăstrău Wedding Market.

Ce găsești la Herastrau Wedding Market 2023:

- locatii si oferte exclusive

- rochii de mireasă și costume de ginere

- bijuterii

- trupe și DJ

- fotografi, videografi și cabine foto

- invitații de nunta, marturii și alte servicii conexe

- concursuri cu premii atractive, reduceri și multe surprize plăcute

Iar înainte sau după ce vizitezi târgul, intră în atmosfera de vară pe terasa Berariei H de pe malul lacului Herăstrău.

Accesul publicului este gratuit.

Detalii eveniment:

Locație: Pavilionul H / interiorul Berăriei H – Kiseleff 32, București

Perioadă: 4-7 august 2023

Informații suplimentare poți găsi pe vreaulocatie.ro sau pe pagina evenimentului: https://berariah.ro/ev/targ-nunti-herastrau-wm

Despre Herăstrău Wedding Market:

Herăstrău Wedding Market este un eveniment organizat anual, dedicat viitorilor miri și familiilor acestora, oferindu-le acces la o gamă variată de servicii și produse din industria nunților. Cu scopul de a transforma pregătirile pentru nuntă într-o experiență plăcută și inspirațională, evenimentul oferă o platformă de întâlnire între furnizori de calitate și cupluri dornice să-și personalizeze nunta pentru a crea momente de neuitat.

Articol susținut de Beraria H​