Iată o exprimare din tenisul de câmp care îți este familiară. Pentru că îndrăgești tenisul dar, mai ales, îți place să câștigi. Tocmai de aceea, o strigi tare în orice context în care tot ce ți-ai propus s-a realizat. Indiferent că ai reușit să închei la termen o sarcină complicată de la birou sau să termini cursa de alergare în timpul pe care ți l-ai stabilit.

Turneul de Tenis Iași OpenFoto: Alcalia

Reușești multe, deseori strigi ”Game, set, match!”. Iar când se întâmplă să nu-ți iasă chiar toate când și cum ai vrut, știi cum să faci ca să transformi înfrângerea în motivație. Cum? Ai împrumutat din tenis nu doar această expresie ci și ceva din atitudinea jucătorilor. Schimbi rapid strategia, jocul de pe linia de fund îl preschimbi în atac la fileu. Cu calm și hotărâre, transformi ușor obiectivele în “ași” iar când ajungi în tie-break, dai tot ce poți! Exact ca-n tenis!

Îți place sportul pentru că îți oferă modele care te motivează. Îl urmărești la televizor sau îl practici cu perseverență. Îți face bine să te știi în formă, pe toate planurile.

Și ALCALIA îți face bine!

Dar sportul nu poate fi conceput fără o hidratare adecvată, nu-i așa?

Iar pentru aceasta, îți propunem ALCALIA care, datorită structurii sale moleculare alcaline unice, hidratează corpul în mod eficient. ALCALIA, apa minerală naturală necarbogazoasă (plată) natural alcalină cu un pH de 9.36 este adusă pe masa ta direct din adâncul munților Rodopi.

Calitățile izvorului proaspăt și pur aflat la 1200 de metri adâncime se regăsesc în apa ALCALIA. Compoziția apei 100% natural alcaline este neschimbată pe tot parcursul ei, de la sursă până când ajunge la tine.

#Alcalia - apa care îți face bine!

Nu uita: o hidratare corectă vine la pachet cu numeroase beneficii pentru buna funcționare a corpului tău. Și a sportivilor care participă la turneul de Tenis Iași Open unde ALCALIA este Sponsor oficial de hidratare.

Dacă îndrăgești tenisul, te așteptăm și pe tine la Iași, până pe 23 iulie 2023, ca să te bucuri de meciuri și de zona de lounge, unde ALCALIA te ajută să te hidratezi și îți oferă șansa să câștigi premii memorabile.

La turneu participă jucători de top din circuitele ATP si WTA. Acesta este unul dintre turneele principale de tenis desfășurate în România și cel mai important din zona Moldovei.

Articol susținut de Alcalia