O fetiță de patru ani care a dispărut miercuri din curtea casei aflată în localitatea tulceană Vulturu a fost găsită moartă pe malul stâng al brațului Sulina după ce a fost declanșată o amplă operațiune de căutare.

Poliția RomânăFoto: Shutterstock

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Maliuc au fost sesizaţi, miercuri, prin apel 112, în jurul orei 17:00, de către o femeie din localitatea Vulturu despre faptul că fiica sa, în vârstă de 4 ani, a dispărut din curtea locuinţei.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a anunţat că activităţile de căutare a fetiţei de patru ani s-au desfășurat din momentul în care mama a alertat autoritățile până seara și în dimineaţa zilei de joi.

„Activităţile specifice de căutare au fost efectuate cu forţe mărite, fiind constituite echipe formate din poliţişti din cadrul I.P.J. Tulcea, Serviciul de Poliţie Delta Dunării, poliţişti de frontieră şi pompieri din cadrul ISU Delta Tulcea, fiind folosite 4 ambarcaţiuni cu sonar şi termoviziune şi un câine de urmă. De asemenea, activităţile de căutare au fost sprijinite de către pădurari din cadrul Ocolului Silvic, un inspector ecolog din cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării şi cetăţeni voluntari, din localitate. În această dimineată, echipele de căutare au identificat trupul neînsufleţit al minorei în vârstă de 4 ani, în zona malului stâng al Braţului Sulina”, a transmis IPJ Tulcea, citat de news.ro.

Trupul neînsufleţit al fetiţei a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală pentru realizarea necropsiei, a mai precizat sursa citată.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul fetiţei.