Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat de doi adolescenți de 14 și 16 ani, pe o stradă din Turnu Măgurele, atacatorii reușind să fugă. Incidentul s-a produs în timp ce băiatul se plimba cu o fată, cei doi fiind opriți de către cei doi agresori. Băiatul de 17 ani a fost dus la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

masina politieFoto: Agerpres

UPDATE 18:20 Joi după-amiază, băiatul de 14 ani implicat în incident s-a predat la Poliţie.

Reprezentanţi ai Poliţiei au declarat pentru News.ro că băiatul s-a prezentat la sediul Poliţiei Turnu Măgurele, însoţit de tată şi de un avocat, și urmează să fie audiat cu privire la incident.

Între timp, poliţiştii continuă demersurile pentru identificarea celui de-al doilea tânăr suspectat că a fost implicat în agresiune.

Incidentul s-a produs în noaptea de miercuri spre joi.

  • „La data de 28 iunie a. c., orele 04.19, Poliţia Turnu Măgurele a fost sesizată prin sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată.
  • În baza sesizării, poliţiştii din cadrul Poliţiei Turnu Măgurele s-au deplasat în zona indicată şi au constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că un tânăr de 17 ani, împreună cu o fată, în timp ce se deplasau pe o stradă din Turnu Măgurele, au fost opriţi de două persoane de 14, respectiv 16 ani, iar în urma unei altercaţii spontane acesta a fost lovit şi agresat, provocându-i leziuni”, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Poliția Teleorman, conform News.ro.

Adolescentul agresat a mers la spitalul dinTurnu Măgurele, de unde a fost transportat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu”, medicul Raluca Alexandru, a declarat pentru News.ro că băiatul a suferit un pneumotorax, însă nu a fost nevoie de intervenţie chirurgicală. El este internat în secţia de chirurgie, starea sa fiind stabilă.

Conform Poliţiei, cei doi agresori, de 14, respectiv 16 ani au fost identificaţi iar poliţiştii fac demersuri pentru prinderea lor. În urma incidentului a fost deschis dosar penal vizând infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

În urmă cu două zile, un incident similar produs la Grădina Botanică din Craiova s-a soldat cu moartea unei adolescente de 14 ani şi cu rănirea gravă a unui tânăr de 19 ani, autor fiind un adolescent de 17 ani.