O dublă crimă a avut loc la Timişoara, marţi seară. Doi vârstnici au fost atacaţi de o persoană necunoscută în apartament, iar nepotul lor, venit să verifice ce s-a întâmplat, a surprins suspectul în casă. A fost la rândul său înjunghiat. Poliţiştii îl caută acum pe criminal, fiind întocmit dosar penal pentru omor calificat, potrivit News.ro.

Masina de politieFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Doi persoane, de 75 şi 78 de ani, care locuiesc în centrul oraşului Timişoara, chiar lângă Tribunalul Timiş şi care marţi seară vorbeau la telefon cu nepotul lor din Germania, au auzit zgomote în apartament şi i-au spus nepotului că cineva ar fi intrat peste ei, apoi convorbirea telefonică s-a întrerupt.

Nepotul l-a sunat imediat pe verişorul lui, care locuieşte în Timişoara, iar acesta s-a dus în grabă la locuinţa bunicilor. Când a intrat în apartament, i-a găsit pe cei doi bătrâni morţi, dar a dat şi peste cel care i-a atacat.

Criminalul a apucat să îl înjunghie şi pe nepotul bătrâinilor, înainte de a fugi.

„La data de 27 iunie 2023,în jurul orei 22:30, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un imobil din Piaţa Ţepeş Vodă din Timişoara, un bărbat şi-a găsit bunicii decedaţi (un bărbat în vârstă de 75 de ani şi o femeie în vârstă de 78 de ani), iar în locuinţă a surprins o persoană necunoscută care a fugit”, a anunţat şi IPJ Timiş.

Poliţiştii îl caută acum pe criminal şi au deschis dosar penal pentru omor calificat.

„Poliţiştii efectuează cercetări în vederea depistării persoanei şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment nefericit. S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de omor calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş”, a mai precizat IPJ Timiş.