Cu vara odată sosită, cu toții ne pregătim de vacanța organizată la mare sau la munte, în țară sau în străinătate. Un lucru important de care trebuie mereu să avem grijă este și sănătatea noastră pe parcursul călătoriei.

Smartwatch HUAWEI WATCH 4 ProFoto: Huawei Romania

Vacanțele pot fi pline de surprize, iar fiecare dintre noi ar fi mult mai liniștit dacă ar putea avea alături un asistent medical personal, care să ne monitorizeze sănătatea clipă de clipă. Mulțumită noii serii de smartwatch-uri HUAWEI WATCH 4 acest lucru poate fi transformat în realitate.

Noua serie de ceasuri inteligente vine în variantele HUAWEI WATCH 4 și WATCH 4 Pro, ambele oferind o experiență unică la fiecare purtare. Această serie inovatoare impresionează prin designul futurist de înaltă calitate, alături de cel mai avansat set de funcții pentru monitorizarea sănătății. Cu ajutorul seriei HUAWEI WATCH 4, utilizatorii pot să-și verifice constant starea de sănătate, oriunde s-ar afla.

Toți purtătorii ceasului inteligent vor avea parte de o monitorizare precisă a indicatorilor de sănătate a inimii, cum ar fi aritmia, ritmul cardiac și modelul pulsului prin intermediul funcției TruSeen™ 5.0+. Astfel, indiferent că practicați un sport extrem care vă ridică adrenalina la cote maxime sau simțiți nevoia unei verificări a inimii, puteți să vă bazați pe seria HUAWEI WATCH 4.

Mai mult, și activitatea pulmonară poate fi atent urmărită cu funcția Respiratory Check, care urmărește frecvența respiratorie sau sunetele de tuse, și împreună cu informații despre riscuri, cum ar fi fumatul sau poluarea aerului, vă poate oferi o evaluare a stării plămânilor și sfaturi personalizate pe aplicația HUAWEI Health App.

Un somn liniștit în vacanță este cheia pentru a ne odihni și relaxa cu adevărat. Seria HUAWEI WATCH 4 folosește tehnologia HUAWEI TruSleep™ 3.0, fiind, în prezent, cea mai bună tehnologie din industrie bazată pe lumină infraroșie pentru monitorizarea somnului. Ceasul inteligent monitorizează calitatea somnului și detectează mai mulți parametrii fiziologici pe baza mișcării corpului, oferind astfel o analiză completă a felului cum dormiți.

Pentru că în vacanță toți ne dorim să fim în cea mai bună formă, noile ceasuri inteligente din seria HUAWEI WATCH 4 oferă o experiență de utilizare deosebită prin design-ul futurist și luxos. HUAWEI WATCH 4 Pro dispune de o carcasă din titan de calitate aerospațială, în timp ce sticla safir de top care acoperă cadranul ceasului adaugă o notă de eleganță cu durabilitate pentru a rezista la uzura zilnică. În același timp, HUAWEI WATCH 4 are carcasă neagră din oțel inoxidabil, cu sticlă curbată 3D care aduce o estetică aerodinamică pentru un stil aparte.

În plus, seria HUAWEI WATCH 4 vine cu funcția eSIM, acest lucru oferind șansa tuturor celor care poartă ceasul să sune, să vorbească, sa răspundă la mesaje, să folosească Petal Maps pe bicicletă, pe jos, de pe plajă sau din orice mijloc de transport, fără să aibă telefonul la ei. Astfel, vă puteți relaxa liniștiți în vacanță fără să vă mai gândiți unde vă lăsați telefonul atunci când faceți o baie în mare sau o drumeție pe munte, pentru că veți fi în permanență conectați la tot ceea se întâmplă folosind doar ceasul inteligent.

Totul devine mult mai simplu când ai pe cineva pe care te poți baza mereu în vacanță și nu numai. Ia cu tine ceasul favorit din seria HUAWEI WATCH 4 și uită de orice griji.

Articol susținut de Huawei România