Procurorii constănțeni au reținut un băiat de 18 ani, acuzat că a agresat sexual o fetiță de șase ani, în curtea unui imobil aflat în construcție din municipiul Medgidia. Victima a fost ademenită cu promisiunea că va culege caise.

CatuseFoto: Heizfrosch | Dreamstime.com

Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia a anunţat joi, printr-un comunicat de presă citat de news.ro, că un tânăr de 18 ani a fost reținut, fiind cercetat de procurori pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală.

„În ziua de 25.05.2023, în jurul orelor 15:00, inculpatul R.F., în vârstă de 18 ani, a întreţinut acte de natură sexuală cu minora I.A.N., în vârstă de şase ani, în sensul că a profitat de vârsta fragedă şi neputinţa acesteia, prin aceea că a dezbrăcat-o, a poziţionat-o cu spatele în poala sa şi a mişcat-o pe aceasta, atingându-i în mod repetat zona genitală cu penisul, simulând practic un raport sexual, în timp ce se aflau în curtea unui imobil aflat în construcţie de pe str. XXX din municipiul Medgidia, unde acesta a ademenit-o sub pretextul că vor culege caise”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Tânărul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. (Sursă foto DreamsTime)