Un bărbat din Brașov este cercetat penal pentru violare de domiciliu şi hărţuire după ce, supărat că fosta sa parteneră s-a despărţit de el, a apelat-o telefonic în mod repetat, totul culminând cu momentul în care bărbatul a intrat noaptea în casa acesteia şi a refuzat să mai plece.

Intrare prin efracțieFoto: Shutterstock

Braşoveanul a ajuns în atenţia Poliţiei după ce în ultimele trei luni a hărţuit-o în mod constat pe fosta sa parteneră. După ce s-a despărţit de el, femeia a primit numeroase telefoane din partea bărbatului, ea reclamând şi că a fost urmărită pe stradă de către acesta.

Poliţiştii au fost chemaţi să intervină după ce, în noaptea de 10 iunie bărbatul a intrat în casa fostei sale iubite fără consimţământul acesteia şi a refuzat să mai plece.

„În conformitate cu prevederile legale şi avându-se în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.”, informează Poliţia judeţeană Braşov.

Bărbatul este cercetat în continuare în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei. (news.ro)