Poliţiştii efectuează cercetări pentru infracţiunile de agresiune sexuală şi abuz în serviciu după ce o femeie din comuna Ştefan cel Mare a sesizat că ar fi fost agresată sexual de către un bărbat din aceeaşi localitate, au informat joi reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

masina politieFoto: Agerpres

„La data de 8 iunie a.c., la Secţia nr. 3 Poliţie Rurală Corabia, a fost înregistrată o plângere scrisă, înaintată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 48 de ani, din comuna Ştefan cel Mare, ar fi fost agresată sexual şi i-ar fi fost îngrădită exercitarea unui drept de către un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din aceeaşi localitate. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi abuz în serviciu, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt şi dispunerea măsurilor legale”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt, potrivit Agerpres.

Potrivit unor surse, femeia este angajată a Primăriei Ştefan cel Mare şi primarul localităţii i-ar fi cerut demisia după ce ar fi refuzat avansurile acestuia. Femeia nu a demisionat şi a sesizat procurorii despre incident.