Designerul Stephan Pelger, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit spânzurat, joi, într-o locuinţă din Sectorul 2 al Capitalei, iar poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă. Recent, el scrisese că îi este foarte dor de tatăl său care a murit în 2019, iar în ultima perioadă se confrunta cu o insomnie cronică şi cu episoade de depresie.

Stephan PelgerFoto: Marian Mocanu, Dreamstime.com

„La data de 8 iunie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 8 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constatat decesul persoanei”, a transmis Poliţia Capitalei, precizând că ancheta în acest caz a fost preluată de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi de Serviciul Omoruri.

Conform unor surse judiciare, persoana decedată este designerul Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani. El a fost găsit spânzurat în locuinţa sa.

Recent, el scrisese că îi este foarte dor de tatăl său, care a murit în 2019, scrie News.ro. De asemenea, designerul se confrunta cu o insomnie cronică, iar de curând spunea: „Insomnia şi-a pus amprenta pe toate aspectele vieţii mele”. El avea şi episoade de depresie.

În 2018, la Cannes, Stephan Pelger a fost agresat şi jefuit de două femei, fapt care l-a marcat puternic. „Încă iubesc Cannes şi mă voi întoarce aici, dar asta îmi va rămâne mereu în minte”, afirma el.

Într-un interviu acordat la începutul acestui an, Stephan Pelger spunea că după acel incident s-a confruntat cu probleme de somn și cu stări de depresie: „Nu mai pot dormi nopțile de aproape cinci ani. Am adesea stări de depresie și, după jaf, parcă totul s-a schimbat în mine. Încerc să lupt în fiecare zi, dar nu e ușor”.

Stephan Pelger, născut la Brașov și adoptat de o familie de naționalitate germană, a colaborat cu prestigioase case de modă, printre care Escada și Hugo Boss, conform stirilorprotv.ro.