Un bărbat a fost înjunghiat, luni seară, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, de către un alt bărbat căruia refuzase să îi dea bani când i-a cerut, apoi i-a furat telefonul mobil. Bărbatul rănit a fost transportat la spital.

AtacFoto: DreamsTime

„La data de 5 iunie 2023, în jurul orei 21.30, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 4 au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, ar fi fost agresat de un bărbat, cu un obiect tăietor înţepător, şi i-ar fi sustras telefonul mobil, după ce ar fi refuzat să îl ajute cu o sumă modică de bani”, a anunţat Poliţia Capitalei, potrivit news.ro.

Poliţiştii s-au deplasat acolo pentru a lua primele măsuri şi au solicitat un echipaj medical care l-au preluat pe bărbatul rănit şi l-au transportat la spital.

Potrivit sursei citate, semnalmentele suspectului au fost transmise poliţiştilor, iar la scurt timp (10 minute), echipaje din cadrul Secţiei 2 şi 5 l-au depistat în apropiere, l-au imobilizat şi l-au dus la sediul secţiei.

Cercetările sunt continuate pentru tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. (sursă foto Dreamstime)