​Festivalul Summer in the City se va reconfigura în ceea ce privește datele în care va avea loc (18-19 august), precum și lineup-ul evenimentului, adăugând un nou nume important pe lista celebrităților internaționale care vor urca pe scena în fața publicului din Capitală: multipremiatul artist internațional Jason Derulo!

Summer in the City Foto: iabilet.ro

Acesta se va alătura artiștilor deja anunțați:Robbie Williams, unul dintre cei mai mari entertaineri ai momentulu: Editors, Calum Scott, Abby Roberts, Nicole Cherry și alții care vor fi anunțați în cel mai scurt timp!

Vedetă incontestabilă a Instagramului cu 27 de milioane de urmăritori, premiat cu 14 discuri de platină, artist de succes și antreprenor, Jason Derulo este unul dintre cei mai dinamici și iubiți soliști din peisajul pop global. Single-ul său "Watcha Say" a fost vândut în peste 200 de milioane de discuri în întreaga lume, aducându-i numeroase premii internaționale, hit-uri iconice și colaborări memorabile. Ultima sa "performanță" reprezintă statutul de creator pe platforma TikTok, fiind al patrulea cel mai urmărit bărbat din lume!

Cel mai mare entertainer al erei sale, Robbie Williams deține Guiness

World Record pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că șase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie. Cu 7 single-uri numărul 1 în Marea Britanie și 14 albume de studio numărul 1, 18 Brit Awards și trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari artiști ai momentului, dar și din istorie.

Noile date anunțate de organizatori pentru Summer in the City, respectiv 18 și 19 august vor da posibilitatea fanilor să își păstreze biletele și abonamentele achiziționate până în momentul de față!

Biletul /abonamentul pentru 3 iunie, atunci când Robbie Williams va urca pe scena Summer in the City va fi valabil pe 19 august, iar ce din 4 iunie pentru data de 18 august, când Jason Derulo va aduce un extraordinar show în fața publicului din Capitală.

Pentru mai multe întrebări și răspunsuri, fanii pot contacta platforma IaBilet.ro pe adresa de email info@iabilet.ro sau pe pagina https://help.iabilet.ro/help sau www.ddee.ro

Participă la evenimentul Summer in the City și fă parte dintr-o experiență memorabilă.

Parteneriat media