Un cetățean german care juca la „păcănele” la un cazinou de pe Calea Victoriei din București a rămas fără 58.000 de euro, care i-au fost furați din buzunarele gecii lăsate pe un scaun. Poliția Capitalei a anunțat joi că suspecții sunt un bărbat și o femeie, aceștia fiind duși la audieri.

Euro, baniFoto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

UPDATE 17:47 Poliția Capitalei a anunțat că cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Poliția Capitalei a anunțat printr-un comunicat de presă că joi au fost făcute percheziții la locuința a două persoane din Galați suspectate de furt calificat.

Conform sursei citate, în 11 mai, profitând de neatenţia victimei, un bărbat şi o femeie i-ar fi furat 58.000 de euro dintr-o haină lăsată nesupravegheată pe spătarul unui scaun, în incinta unui cazinou din Sectorul 1 al Capitalei.

Cei doi suspecți vor fi duși la audieri.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că furtul a avut loc într-un cazinou de pe Calea Victoriei, iar victima este un cetățean german care juca la „păcănele”. El s-ar fi mutat la alt aparat și și-a lăsat pe un scaun geaca în care avea banii - 58.000 de euro. În locul acestuia, pe scaun, s-a așezat femeia, alături de concubinul ei, au luat banii din haină și au plecat.

Conform acelorași surse judiciare, cei doi suspecți au apucat să cumpere dib acei bani bijuterii, au depus la bancă 10.000 de euro și intenționau ca în aceste zile să își cumpere un apartament în Galați.