Cântărețul Marcel Pavel a susținut un concert la Orhei la care nu a participat aproape nimeni,conform tv8.md. Momentul a avut loc duminică la contramanifestația la Adunarea Națională „Moldova Europeană”, contramanifestație organizată de către Partidul Politic ȘOR, însă fără un public prea mare.

Marcel PavelFoto: Agerpres

Conform imaginilor, Marcel Pavel s-a trezit fără public.

  • „Bine v-am găsit, bună ziua! Unde sunteţi, de ce aţi plecat?
  • Vă mulţumim foarte mult. Probabil că s-a vorbit prea mult şi de aceea”, a spus de pe scenă artistul.

Mitingul la care a fost invitat Marcel Pavel a avut loc duminică la Orhei, în timp ce la Chișinău se desfășura Adunarea Națională „Moldova Europeană” convocată de Maia Sandu și la care au luat parte peste 75.000 de oameni.

La Orhei, dar și la Bălți s-au adunat duminică zeci de protestatari care au au cerut organizarea unui referendum privind „deciderea vectorului extern al țării”, potrivit tv8.md.

„Europa sprijină dezmăţul din Moldova. Astăzi, Moldova este un stat capturat – nu avem justiţie, libertate de exprimare şi democraţie. De aceea, ne-am adunat astăzi pentru a cere referendum. Oamenii trebuie să decidă asta”, a transmis oligarhul fugar Ilan Şor, mesajul său fiind proiectat pe un ecran amplasat în faţa protestatarilor şi susţinătorilor săi, aşa cum o face din vara anului 2019, când a fugit de justiţia din Republica Moldova, care l-a condamnat definitiv în dosarul „Furtul Miliardului”, scrie EpochTimes.