Un bărbat a decedat marţi dimineaţă după ce şi-a dat foc în apropierea unei unităţi de învăţământ din Râmnicu Vâlcea, potrivit ISU Vâlcea. Nu se cunoaște identitatea victimei și nici motivul pentru care a recurs la acest gest extrem.

Ambulanță SMURDFoto: © LCVA | Dreamstime.com

Pompierii militari vâlceni au precizat că la sosirea echipajelor bărbatul era cuprins de flăcări şi nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, notează Agerpres.

  • „Am fost informaţi în această dimineaţă, prin apel la 112, la ora 08:54, despre faptul că o persoană s-a autoincendiat, în zona Liceului Economic, în municipiul Râmnicu Vâlcea.
  • Imediat, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de intervenţie rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenţie Râmnicu Vâlcea, precum şi o ambulanţă aparţinând SAJ, cu medic.
  • Pompierii militari au acţionat de urgenţă pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la faţa locului", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Martori la incident spun că bărbatul ar fi ieşit dintr-un bloc din zonă şi şi-ar fi dat pur şi simplu foc.

Cazul este cercetat de poliţişti care încearcă acum să afle identitatea bărbatului şi motivul pentru care a recurs la acest gest. (sursă foto Dreamstime)