Un bărbat a solicitat ajutorul Poliţiei după ce a uitat într-un autobuz din municipiul Piteşti o borsetă în care avea 6.500 de euro, 5.000 de lire sterline, 10.000 de lei şi peste circa 80 de grame de bijuterii din aur. Poliţiştii au descoperit că borseta fusese găsită de un alt bărbat care, după ce a fost chemat la secţie, a predat bunurile găsite, relatează News.ro.

Borsetă cu baniFoto: Valery Vvoennyy / Panthermedia / Profimedia

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, care purta în borsetă mii de euro şi lire şi bijuterii din aur, a anunţat vineri, în jurul orei 12:00, la Secţia 4 Poliţie Piteşti, că a uitat într-un mijloc de transport în comun borseta ce conţinea 6.500 de euro, 5.000 de lire sterline, 10.000 de lei, precum şi bijuterii din aur în cantitate de aproximativ 70-80 de grame.

Acesta nu a putut da poliţiştilor mai multe detalii cu privire la numărul de înmatriculare sau traseul autobuzului.

„Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti s-au mobilizat exemplar şi au efectuat verificări, în vederea stabilirii mijlocului de transport şi a persoanei care şi-ar fi însuşit borseta în cauză, împrejurare în care, în jurul orei 18:00, una dintre persoanele invitate la sediul poliţiei, bărbat de 48 de ani, din Bascov, a predat poliţiştilor borseta în cauză, cu întreg conţinutul său. Bunurile au fost restituite persoanei vătămate”, informează sâmbătă oficialii Poliţiei judeţene Argeş.

Poliţiştii reamintesc că, potrivit legii, însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităţilor în termen de 10 zile, constituie infracţiune.