Zewa, lider de piață în categoria produselor din hârtie din România, se alătură Organizației Salvați Copiii România pentru a sprijini sănătatea copiilor din țară prin modernizarea spitalelor de pediatrie. În cadrul acestei colaborări, Zewa va oferi 1% din valoarea vânzărilor realizate în perioada 15 mai - 15 iulie 2023, până la un plafon maxim de 250.000 RON, pentru a susține renovarea spitalelor de pediatrie.

Zewa se alătură Organizației Salvați CopiiiFoto: Zewa

Potrivit unui raport recent emis de Centrul European al Bolilor Transmisibile, Uniunea Europeană înregistrează anual aproximativ 3 milioane de cazuri de infecții nosocomiale și peste 50.000 de decese legate de acestea. În România, situația este cu atât mai îngrijorătoare cu cât multe astfel de cazuri nu sunt raportate de spitale, din cauza sancțiunilor impuse acestora. În plus, infrastructura sistemului de sănătate din țară necesită o îmbunătățire considerabilă, în special în ceea ce privește spitalele de pediatrie.

În România există 12 spitale specializate în îngrijirea copiilor, 118 secții și 112 compartimente specializate în pediatrie, dar multe dintre acestea nu îndeplinesc normele europene și nu au fost modernizate corespunzător. În plus, condițiile de igienă și confort sunt departe de a fi ideale, ceea ce poate pune în pericol sănătatea copiilor și poate agrava situația lor medicală.

Este necesară modernizarea și îmbunătățirea condițiilor din spitalele de pediatrie, pentru a asigura un mediu sigur și confortabil pentru copii și părinții lor. Îngrijirea medicală este un drept fundamental al oricărui copil și trebuie să fie garantată într-un mediu adecvat și sigur. Prin urmare, este nevoie de acțiuni concrete și de investiții pentru a asigura un sistem de sănătate de calitate pentru copiii din România.

În acest sens, Zewa a demarat un parteneriat cu Organizația Salvați Copiii. Campania își propune să ajute la renovarea spitalelor de pediatrie din România și este una cu caracter social, care vizează să îmbunătățească condițiile de trai ale copiilor internați.

„Știm că siguranța și sănătatea copiilor sunt cele mai importante lucruri din lume. De aceea, suntem mândri să susținem Organizația Salvați Copiii în demersul de renovare a spitalelor de pediatrie. Ne dorim un viitor în care fiecare copil să crească într-un mediu sigur și sănătos, iar prin proiectele noastre încercăm să dăm o mână de ajutor pentru a face acest vis realitate. Contribuind la îmbunătățirea condițiilor din spitale, aducem o schimbare în bine atât pentru micii pacienți, cât și pentru familiile lor”, a declarat Mihaela Badea, Marketing Manager Consumer Tissue South East Europe la Essity (deținătorul mărcii Zewa).

În cadrul campaniei care se desfășoară în perioada 15 mai - 15 iulie 2023, Zewa susține Organizația Salvați Copiii în renovarea spitalelor de pediatrie, oferind 1% din valoarea vânzărilor realizate în această perioadă, aplicat la prețul de listă al produselor, într-un plafon maxim de 250.000 RON. Prin această inițiativă, Zewa își consolidează angajamentul de a promova igiena și sănătatea prin soluții inovatoare și produse de înaltă calitate.

Toate produsele Zewa sunt incluse în campanie, iar publicul poate susține inițiativa prin achiziționarea acestora.Totodată, Zewa va oferi săptămânal un card cadou în valoare de 10.000 de lei prin înscrierea bonurilor fiscale pe site-ul campaniei.

Și tu poți contribui la asigurarea unui mediu sigur și confortabil pentru copiii care au nevoie de îngrijiri medicale. Cum? E simplu: citește regulamentul campaniei pe www.zewa.ro și cumpără orice produs Zewa în perioada 15 mai - 15 iulie 2023. Astfel, te asiguri că ești parte din schimbarea în bine a sistemului de sănătate din România.

Articol susținut de Zewa