Viorel Teacă, un polițist din Sibiu care are peste 720.000 de urmăritori pe TikTok, a anunțat miercuri pe pagina sa de Facebook ca și-a dat demisia din Poliția Română. În plus, a decis să renunțe și la pensie după ce a lucrat pentru Ministerul de Interne aproape trei decenii.

Viorel TeacăFoto: AGERPRES

Unul dintre cei mai populari polițiști de pe internet a decis să renunțe la cariera în uniformă și să aibă o viață frumoasă de civil.

„Am decis după 27 de ani, sa-mi dau demisia din Politia Română, sa renunț la pensie și sa-mi fac familia fericită toată viața mea! Vreau sa fiu fericit oameni buni și sa trăiesc în prezent”, a scris Viorel Teacă.

Viorel Teacă a fost recunoscător pentru perioada petrecută în rândul oamenilor legii, pe care îi apreciază, dar băiatul său Norris este mai important pentru el.

  • „Cat despre voi( societatea civila), va iubesc nespus odată ce am ales sa ma întorc în rândul vostru și sa redevin civil!
  • A fost o onoare sa lucrez în Poliția Română și sa cunosc atâția polițiști minunați.
  • Norris, te iubește tati tău”, a continuat Teacă.

Oficialii IPJ Sibiu au confirmat faptul că polițistul și-a depus cererea de demisie, scrie Turnul Sfatului.

Viorel Teacă este foarte iubit pe TikTok, peste 720.000 de oameni urmărindu-i videoclipurile care au ajutat la promovarea imaginii Poliției Române.

@norristk7 @cbo.films ♬ sunet original - Viorel Teaca

Datorită popularității sale, mai ales în rândul tinerilor, a fost ales să promoveze și noile uniforme ale Poliției Române, deoarece multe din clipurile sale au devenit virale.

@eroi112 Prezentare noua uniformă Poliția Română!#viorelteaca #timis #ministerulafacerilorinterne #apel112 #politiarutiera #academia #eroi112 #foryou #uniforma ♬ Human - Rag'N'Bone Man

Polițistul a jucat și în serialul „Oamenii legii” difuzat la AXN România în toamna anului trecut.

Serialul a urmărit patru echipe din cadrul Poliției Române care se confruntă cu cele mai interesante cazuri și care intervin acolo unde legea și ordinea par a fi încălcate: de la persoane dispărute, violență domestică, tulburări publice și incidente de trafic până la jafuri, trafic de droguri sau fraude, potrivit AXN România.

Oamenii Legii se bazează pe formatul internațional Karlsbridge, Police in action, care a fost foarte bine primit în Cehia, Slovacia sau Germania. Pe plan local, producția este realizată de Paprika Studios România și se bucură de un parteneriat cu Poliția Română.