O fetiţă în vârstă de 10 luni a murit, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs pe un drum judeţean, în comuna argeşeană Mălureni, alte trei persoane fiind rănite, transmite Agerpres. Bebelușul era ținut în brațe pe bancheta din spate.

Ambulanță pe un pod din RomâniaFoto: Bogdanel Vacarciuc | Dreamstime.com

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeş s-a stabilit că o femeie de 39 de ani, din Muşăteşti, care conducea un autoturism pe DJ 703I, din direcţia Piteşti către Muşăteşti, în localitatea Mălureni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ar fi rulat pe şanţul pentru scurgerea apelor pluviale şi ar fi acroşat un cap de pod", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, în autoturism se mai aflau o tânără de 17 ani, fiica sa de 10 luni pe care o ţinea în braţe pe bancheta din spate şi un băiat de 13 ani.

„Fetiţa de 10 luni, care era inconştientă în urma accidentului, împreună cu mama sa au fost preluate de către şeful Postului de Poliţie Mălureni, în vederea deplasării în întâmpinarea ambulanţei solicitate la caz. (...) Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, fetiţa de 10 luni a decedat la spital", precizează IPJ Argeş.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a informat că celelalte trei victime au fost transportate la spital. (sursă foto Dreamstime)