Un medic de la Maternitatea Polizu a fost transportat la Spitalul Elias, joi, după ce s-a rănit cu un pistol cu bile de cauciuc pe care îl deţinea legal. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat, relatează News.ro.

Poliția RomânăFoto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com

„La data de 11 mai 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 5 au fost sesizaţi privire la faptul că o persoană ar fi rănită, în urma folosirii unei arme neletale. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj medical care a preluat persoana şi a transportat-o la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre un medic de la Polizu, care s-a rănit cu pistol cu bile de cauciuc. Incidentul ar fi avut loc la locuinţa acestuia, iar arma era deţinută legal. Medicul a fost transportat la Spitalul Elias.

Cercetările în acest caz sunt făcute de Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

____

(Foto articol: Vlad Ispas | Dreamstime.com)