Lumea ziarelor vechi este absolut captivantă și poate cuprinde informații relevante pentru tine atât în calitate profesională, cât și personală. Ce înseamnă asta? Că pe plan familial ai șansa să găsești detalii nebănuite despre strămoșii tăi. Sau că pe plan profesional te poți afla în fața unui munte de exemple bune sau greșite, în funcție de care îți poți ghida afacerea sau cariera. Accesul la această bogăție informațională este simplu. Intră pe Digiteca Arcanum și bucură-te de cele aproape 5 milioane de pagini în limba română. Digiteca Arcanum este o lume aparte, în care se găsesc ziare și reviste românești de la mijlocul anilor 1800 până în prezent.

Milioane de pagini digitale la dispoziția taFoto: Digiteca Arcanum

Să utilizezi Digiteca Arcanum îți poate aduce multe avantaje. Gândește-te că ai acces la nenumărate informații fără să fii nevoit să pierzi timp sau bani cu transport, cazare sau masă, presupunând că te deplasezi spre București sau alte centre urbane ca să descoperi ceea ce cauți. La Digiteca Arcanum lucrurile stau mult mai simplu. Te poți bucura de confortul casei tale beneficiind în același timp de acces la un volum imens de informație.

Acces gratuit timp de 24 de ore!

Utilizarea colecțiilor se face în baza unui abonament. Intră chiar acum pe pagina de internet și ai posibilitatea să beneficiezi de o reducere de 50% pentru toate tipurile de abonament. Veștile bune nu se opresc aici! Timp de 24 de ore, din 11 mai, de la ora 9, până în 12 mai, ora 9, vizitatorii paginii Digiteca Arcanum au posibilitatea de a citi gratuit toate ziarele și revistele.

Ce este, de fapt, Digiteca Arcanum?

Este o bază de date care cuprinde, în momentul de față, aproape 300 de titluri diferite de ziare și reviste românești apărute în ultimele trei secole, însumând aproape 5 milioane de pagini. Ți se pare că sunt foarte multe și că lucrul acesta va îngreuna căutarea? Află că pentru noi timpul tău este prețios, așa că Digiteca Arcanum poate căuta cât ai clipi după cuvântul sau sintagma introdusă de tine. Și nu ne oprim doar aici! Motorul de căutare folosește inteligența artificială și poate afișa rezultate filtrate. De exemplu, pagini doar cu text sau pagini care cuprind și imagini. Și dacă tot suntem la capitolul acesta, te înștiințăm că poți executa până și căutare facială. Ziarele pe care le deține Digiteca Arcanum sunt publicate online, indiferent de subiect sau de culoarea politică, ceea ce face ca baza de date să fie nepărtinitoare și să ofere celui ce o cercetează diferite puncte de vedere asupra aceluiași subiect. Vrei să afli dacă politicienii erau diferiți în România lui Cuza, a lui Carol al II-lea sau a lui Ceaușescu? Intră pe Digiteca Arcanum și lasă-te surprins de informații nebănuite din ziare precum Ilustrațiunea Română, Dimineața, Gazeta Transilvaniei, Scînteia, Adevărul etc.

Îți reamintim!

Nu uita că ai timp 24 de ore, în perioada 11 mai – ora 9 – 12 mai – ora 9 – să accesezi gratuit întreaga bază de date. Iar dacă te hotărăști să îți faci un abonament acum, poți intra pe Digiteca Arcanum pentru a beneficia de o reducere substanțială, de 50%. Îți recomandăm să nu ratezi șansa de a te conecta cu trecutul. Până la urmă este important să nu uiți că omul puternic este omul informat, cel care poate schimba în bine colțul de lume în care trăiește, acționând în cunoștință de cauză.

Articol susținut de Digiteca Arcanum