Autorităţile din Buzău au declanşat planul roşu de intervenţie în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autocar cu 32 de muncitori de la o fabrică de confecţii din Focşani. Două dintre victime au fost preluate de o ambulanţă din Suceava care era în tranzit.

Ambulanță SMURDFoto: © LCVA | Dreamstime.com

UPDATE: Potrivit IGSU, 30 de persoane au fost implicate în eveniment, dintre care 23 au fost transportate la spital (19 femei şi 4 bărbaţi), iar 7 au fost asistate la locul accidentului şi au refuzat transportul la spital.

Cele 23 de persoane au fost transportate la următoarele spitale: Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani (2 femei), Spitalul Municipal Rm. Sărat (9 femei şi 2 bărbaţi) şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău (8 femei şi 2 bărbaţi).

----

Știrea inițială:

Accidentul s-a produs pe DN 2 (E85), la ieşirea din Râmnicu Sărat către Focşani, unde un autocar cu 32 de persoane la bord s-a răsturnat în afara șoselei, iar 10 persoane ar necesita îngrijiri medicale, potrivit primelor evaluări ale echipajelor de intervenţie, scrie News.ro. Şoferul vehiculului este încarcerat, fiind în stare gravă.

Potrivit Prefecturii Buzău, în vehicul sunt muncitori de la o fabrică de confecţii din Focşani, majoritatea preluaţi din zona Râmnicu Sărat.

Două dintre victime au fost preluate de către o ambulanţă din Suceava care se afla în tranzit.

La faţa locului se află mai multe echipaje de SMURD şi Ambulanţă, dar şi echipe de Poliţie şi de la Secţia Drumuri Naţionale.

Autorităţile anunţă că, până la ora transmiterii acestei ştiri, nu sunt persoane decedate.