Un tânăr din Pakistan, aflat în România, a fost jefuit de către trei persoane după ce a chemat în locuinţa în care se afla, în municipiul Piteşti, o femeie care postase pe internet un anunţ conform căruia oferea servicii sexuale. Când a deschis uşa, el a fost atacat cu un spray lacrimogen, iar două tinere şi un bărbat i-au luat o borsetă în care avea 10.000 de euro.

Ușă apartamentFoto: Maksim Kostenko / Alamy / Alamy / Profimedia

Incidentul a avut loc în luna ianuarie, însă cei trei suspecţi de tâlhărie calificată au fost prinşi săptămâna aceasta, relatează News.ro.

Conform datelor din ancheta instrumentată de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, în seara zilei de 22 ianuarie pakistanezul în vârstă de 33 de ani a chemat într-un apartament din Piteşti o tânără pe care voia să o plătească pentru servicii sexuale. Când a deschis uşa, bărbatul a fost atacat de către o femeie de 21 de ani cu un spray lacrimogen. Apoi, femeia, însoţită de o tânără de 17 ani şi de un bărbat de 27 de ani, i-au luat cetăţeanului străin o borsetă cu 10.000 de euro, împărţind banii între ei.

Vineri, 5 mai, bărbatul suspectat de agresiune a fost reţinut şi ulterior a fost arestat preventiv. El are antecedente penale, anterior fiind condamnat tot pentru tâlhărie. Cele două femei sunt cercetate sub control judiciar, acuzaţiile la adresa celor trei fiind de tâlhărie.