Un călugăr de la o mănăstire din judeţul Braşov a fost dat dispărut de către reprezentanţii lăcaşului de cult, iar poliţiştii au făcut publice semnalmentele acestuia, solicitând sprijinul celor care îl văd.

Masina de politieFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Călugărul a plecat joi de la Mănăstirea Breaza din comuna Lisa, judeţul Braşov, fără a mai reveni, iar vineri semnalmentele sale au fost făcute publice. Numele de mirean al călugărului este Victor Fronea. El are 49 de ani.

  • „La momentul plecării, persoana căutată purta pe cap o căciulă de culoare neagră, era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, purta pantaloni de culoare gri şi pantofi de culoare neagră.
  • Bărbatul are o înălţime de aproximativ 1,73 m, 70 de kg., constituţie robustă, cu o afecţiune la ochiul drept. Are tenul deschis şi poartă barbă”, a transmis Poliţia judeţeană Braşov, citată de News.ro

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la bărbatul căutat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul pentru apeluri de urgenţă 112.