Un băiat de 14 ani a fost găsit de un coleg, joi dimineaţa, căzut în faţa şcolii din municipiul Lugoj. Din primele informaţii furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, minorul ar fi suferit o intoxicaţie, fără detalii despre natura substanţei care a produs alterarea stării de sănătate.

Ambulanță SMURDFoto: © LCVA | Dreamstime.com

Copilul a fost transportat la spital şi este în afara oricărui pericol.

„Poliţiştii din Lugoj au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Cernei din municipiul Lugoj, în proximitatea unui liceu şcolar, un băiat ar fi leşinat, acesta fiind căzut pe trotuar. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului împreună cu un echipaj medical, băiatul de 14 ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În continuare, poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului”, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş, potrivit Agerpres.

Şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Aura Danielescu, a declarat că, din informaţiile pe care le are la acest moment, ca urmare a discuţiilor purtate cu directoarea liceului, a reieşit că „elevul nu a participat la prima oră de curs, fiind găsit în faţa unităţii de învăţământ de către un alt coleg, care a anunţat profesorii din şcoală”.

„Aceştia au acordat primul ajutor şi au apelat imediat serviciul 112. La acest moment este internat şi, la fel, din informaţiile primite, ştim că elevul este în afara oricărui pericol. Se pare că a suferit o intoxicaţie, fără să se cunoască detalii, la acest moment, despre substanţa/substanţele, care au produs alterarea stării lui de sănătate. Părinţii au fost imediat contactaţi”, a precizat Aura Danielescu.

Polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului. Există suspicini că acesta ar fi consumat droguri și elevul va fi testat, notează Lugojeanul. (Sursă Foto Dreamstime)