Evenimentele cu impact mondial și evoluția economiei globale sunt două repere importante care în ultimii trei ani, destul de provocatori, au dat naștere unor direcții importante în recrutare și cultură organizațională.

La 25 de ani, AROBS oferă 25+ beneficii diverse Foto: AROBS

Mai mult decât atât, companiile din industrii de mare impact precum tehnologia informației, ce livrează servicii și produse pentru clienți din afara granițelor, cu o cultură organizațională incluzivă și multiculturală, au aderat la aceste trenduri venind în întâmpinarea nevoilor angajaților prin pachete de beneficii care prioritizează educația financiară, wellbeing-ul membrilor echipelor, dezvoltarea lor personală și profesională, un mediu deschis comunicării deschise.

AROBS Transilvania Software este cea mai importantă companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București, luând în considerare capitalizarea, și are capital 100% românesc. Este printre printre puținele companii listate la bursă care oferă angajaților opțiuni de acțiuni cu titlu gratuit prin programul Employee Stock Option Plan.

Fiind o companie conectată și ancorată în tot ce se întâmplă la nivel global, AROBS a demonstrat în cei 25 de ani de experiență o creștere solidă atât ca portofoliu de servicii și produse, dar și ca număr de angajați și colaboratori, peste 1100 la această dată, la nivelul Grupului.

AROBS a dezvoltat "o mai mult decât o echipă": comunitate, prietenie și parteneriat. Odată cu implementarea programului ESOP, o parte semnificativă din angajații AROBS au dobândit statutul de parteneri în afacere, participând prin contribuția lor atât la succesul companiei, dar mai ales la propriul lor succes în cadrul companiei.

AROBS Employee Stock Option Plan este și un instrument de educație financiară

De la înființare până azi, alături de AROBS au rămas persoane cu peste 10, 15, 20 și chiar 25 de ani de experiență în companie, mulți dintre ei bucurându-se de o evoluție constantă datorită oportunităților oferite și programelor de leadership precum Rising Stars.

De-a lungul timpului, loialitatea specialiștilor din companie și excelența serviciilor livrate au stat la baza creării pe termen lung a unor parteneriate cu companii din 14 țări de pe trei continente. Transformarea colegilor lor în parteneri de business prin introducerea ESOP prin care se oferă opțiuni de acțiuni cu titlu gratuit, a fost un proces organic ce confirmă apartenența membrilor echipei la cultura organizațională deschisă.

În plus, AROBS a organizat o serie de workshop-uri interne, dar și cu participare publică pe teme financiare, de la subiecte precum gestiunea bugetelor și investiții smart. A fost organizat inclusiv un webinar împreună cu undelucrăm.ro, în scopul educării și informării publice a specialiștilor de pe piața muncii despre oportunitățile pe termen lung pe care le aduce deținerea de acțiuni în portofoliul de investiții personal.

La 25 de ani, AROBS oferă 25+ beneficii diverse

De 25 de ani, AROBS reușește să îmbine mentalitatea de start-up cu experiența de business a unei companii cu un sfert de secol de creștere. Este un mix de succes ce asigură adaptabilitate pe piața muncii și coeziune internă printr-o varietate de inițiative, acțiuni și beneficii ce susțin valorile angajaților și implicit cele ale companiei.

Pasionații de tehnologie au oportunitatea de a fi recompensați pentru sesiuni de knowledge sharing în cadrul comunităților tehnice din AROBS reunite sub conceptul de Meetups by AROBS. Un proiect ce încurajează implicarea bottom-up și crearea unui spațiu în care schimbul de idei și cunoștințe să devină un sursă de educație internă.

Talks about Life este un alt nucleu de evenimente ce abordează subiecte de interes cotidian, dincolo de limita mediului de lucru, cu focus pe crearea unui echilibru între viața profesională și personală. Întâlnirile pun în discuție subiecte precum viața de cuplu, relaționarea în mediul de lucru, implicarea în comunitate, parenting, cu participarea unor specialiști de renume în domeniu.

Pentru pasionații de natură și sustenabilitate se organizează activități recurente de plantare, activități de informare, iar aceștia se pot bucura de beneficiile inițiativelor interne - de la cadouri aniversare până la materiale promoționale realizate din materiale sustenabile sau de la producători locali.

Evoluția vieții de familie a angajaților este tratată cu grijă, fapt pentru care a luat naștere AROBS Nest. Un club dedicat tuturor părinților și mai ales mamelor aflate în concediu de maternitate. Scopul lui este de a susține legătura dintre companie și angajați chiar și în perioadele de maternitate sau paternitate, prin acțiuni de socializare și/sau pe subiecte conectate vieții de părinți.

Toate aceste inițiative sunt completate de:

  • Pachet de asigurări medicale;
  • Rising Stars - bursa internă de talente, care constă într-o serie de cursuri care au ca scop dezvoltarea abilităților de leadership.
  • AROBS Junior Academy – pagină specială ce documentează programele de internship și practică din cadrul companiei;
  • Cursuri de certificări pe diverse tehnologii și acces la evenimente și conferințe de profil;
  • Promovarea diversității generaționale și culturale în rândul echipelor noastre;
  • Promovarea diversității, non-discriminării, incluziunii și egalității de șanse la locul de muncă;
  • Evenimente de team building pentru toate echipele din companie care au ca scop atât recunoașterea și celebrarea succesului în echipă, cât și facilitarea unei mai bune colaborări între colegi;
  • Petreceri anuale care adună la un loc toți angajații ce doresc să participe, împreună cu familia.

AROBS a construit în timp un mediu de lucru ce stimulează învățarea, inovația, autonomia și oferă deopotrivă siguranță și stabilitate. Funcționează pe un mindset cu viziune globală susținut de o echipă diversă, în 11 locații din România și alte 9 în afara țării: USA, UK, Germania, Olanda, Belgia, Polonia, Ungaria, Moldova și Indonezia.

În 25 de ani de experiență în industria IT și pe piața muncii, AROBS oferă actualilor și viitorilor angajați mai bine de 25 de motive pentru care se află în topul celor mai stabili și dezirabili angajatori de pe piața locală.

Vizitează pagina lor aniversară de 25 de ani și află cum poți face parte din #MoreThanJustATeam. Community. Friends. Partners.

Articol susținut de AROBS