Anvelopele sunt o parte importantă a arhitecturii vehiculelor și sunt cele mai expuse la mediul exterior, drept urmare necesită o atenție specială. De asemenea, sunt responsabile pentru comportamentul corect în viraje și frânarea la timp în condiții de vreme rea.

HotNews.roFoto: Hotnews

Aceste aspecte fac foarte dificilă alegerea unui set de anvelope, deoarece trebuie să luăm în considerare mulți factori precum durabilitatea, bugetul disponibil și performanța necesară.

Ce sunt anvelopele premium?

Principalele caracteristici ale anvelopelor premium sunt calitatea și durabilitatea acestora. Bineînțeles că, aceste tipuri de anvelope pot costa mult mai mult, dar pe termen lung vom putea observa o amortizare financiară și multe alte beneficii pentru care nu va trebui să le înlocuim la fel de des pe cât o facem atunci când achiziționăm anvelope mai ieftine.

Șoferii au o gamă largă de modele disponibile pe piața din România și ar trebui să aleagă din trei categorii largi: premium, buget redus și mâna a doua. Anvelopa premium este net superioară comparativ cu celelalte opțiuni pe care de multe ori, conducătorii auto le preferă datorită prețului relativ scăzut.

Anvelopele premium sunt în fruntea listei specialiștilor întrucât următoarele aspecte sunt și criterii decisive pentru cei care încă nu s-au hotărât asupra acestor modele:

  • durată de viață mai lungă datorită compusului de silicon al benzii de rulare
  • consumul redus de combustibil garantat de aderența optimizată contribuie, de asemenea, la reducerea spațiului de frânare, dar și la o călătorie liniștită și confortabilă, fără zgomot poluant.

Sunt seturile de anvelope Pirelli Powergy premium?

Producătorii de anvelope investesc mult timp dezvoltării, producției și testării seturilor de anvelope Pirelli pentru a se asigura că șoferii se bucură de un produs de calitate și se evidențiază de alte mărci care oferă anvelope în limita bugetului lor.

Echipa de producători Pirelli produce atât modele de anvelope vara 205 55 r16, cât și de iarnă și recomandă ca șoferii să dețină două astfel de seturi. Cu toate acestea, le promovează și pe cele all-season, care împrumută din caracteristici, obținându-se un model unic, destinat celor care nu-și doresc să facă rabat de la calitate, dar nu dispun de un buget ridicat.

Înainte de a fi puse în vânzare, seturile de anvelope vară Pirelly Powergy sunt supuse unei serii de teste de către experții de la Pirelli pentru a verifica rezistența la rulare, poluarea fonică, sarcina și indicele de viteză. Toate aceste informații sunt înregistrate în certificat. Aceasta este și o garanție oferită clientului.

Prin ce se diferențiază seturile de anvelope vară 205 55 r16 Pirelli Powergy?

Seturile de anvelope vara 205 55 r16 au un profil special, care rezistă la temperaturile ridicate înregistrate în sezonul cald. Pentru a evita accidentele neplăcute, ar trebui să efectuăm verificări tehnice regulate ori de câte ori este posibil.

Aceste anvelope transformă vara într-un anotimp excelent pentru a conduce. Designul asimetric al benzii de rulare și aderența excelentă oferită de blocurile plasate în diagonală oferă conducătorilor auto controlul asupra mașinii în orice moment.

Datorită tehnologiei RunFlat, putem atinge viteze de până 80 km/h chiar și cu o anvelopă dezumflată, fără a fi nevoie să ne oprim la jumătatea drumului pentru reparații. În felul acesta, ne putem continua călătoria până când ajungem la destinație sau la un service auto pentru a remedia problema.

Deși este considerat un aspect mai puțin important, modul în care conducem are un efect direct asupra anvelopelor. Prin urmare, dacă suntem iubitori de adrenalină și conducem rapid, anvelopele premium sunt o alegere excelentă datorită caracteristicilor lor.

Pe de altă parte, dacă nu conducem mult și nu conducem pe distanțe lungi, anvelopele mai ieftine sunt o opțiune. Atenția la drum este foarte importantă, indiferent de tipul anvelopei pe care o alegem pentru mașina pe care o conducem.

Chiar dacă necesită alocarea unui buget mai mare, seturile de anvelope vară 205 55 r16 de la brandul Pirelli Powergy din categoria premium oferă o aderență mult mai bună față de cele low-cost. Prin urmare, pentru achiziția de cauciucuri vară 205 55 r16 de la Pirelli putem lua în calcul magazinul online de anvelope-discount.ro.

Toate seturile de cauciucuri disponibile pot fi asortate cu ajutorul filtrelor, iar pentru informații suplimentare se poate apela la asistența gratuită de pe website.