Un bărbat britanic şi unul slovac au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi vândut droguri în cadrul unui festival din Mamaia, relatează News.ro.

Tinerii și drogurileFoto: Dirk Lindner / ImageSource / Profimedia

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis printr-un comunicat că poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, cercetează două persoane pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc.

„Astfel, în cursul zilei de astăzi, 1 mai a.c., poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au depistat, în incinta unui festival din staţiunea Mamaia, doi bărbaţi (unul de naţionalitate britanică şi unul de naţionalitate slovacă), în timp ce ar fi oferit, spre vânzare, droguri de risc şi mare risc. Asupra acestora, au fost descoperite diverse cantităţi de ketamină, cocaină, precum şi comprimate MDMA (ecstasy)”, a transmis IPJ Constanţa.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind prezentaţi Tribunalului Constanţa care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.