​Centralele termice sunt elemente esențiale ale sistemului de încălzire și producere a apei calde din locuințe și clădiri. Ca orice aparat, acestea necesită întreținere regulată, pentru a funcționa eficient și a evita eventualele probleme.

Servicii de montaj, verificări și reparatii centrale termiceFoto: Future Line Instal SRL București

Compania Future Line Instal SRL București, autorizată ANRE și ISCIR, oferă servicii de montaj (instalare) și service centrale termice în București-Ilfov și județele limitrofe: Călărași, Dâmbovița, Ialomița, Giurgiu, Prahova și Teleorman:

 • instalare (montaj) centrale termice;
 • reparatii centrale termice;
 • ofertare și consultanță în domeniul instalaților termice interioare și exterioare destinate clădirilor civile și industriale;
 • mentenanță și intervenții programate în baza contractului de service;
 • autorizații de funcționare (AF/VTU);
 • puneri în funcțiune;
 • proiectare și execuție instalații de gaze naturale, instalații termice, electrice, sanitare, ventilare și climatizare, precum și apă-canal;
 • verificări și revizii la instalația de gaze naturale.

În acest articol, vom explora în detaliu câteva dintre aceste servicii și cum acestea pot ajuta proprietarii să își mențină centralele termice într-o stare optimă.

Future Line Instal SRL București în cifre

Să lăsăm cifrele să vorbească despre activitatea firmei:

 • peste 30 de ani experiență;
 • o echipă de 45 de angajați;
 • dispecerat disponibil non-stop (24/7) la numărul unic 021.201.11.14, pregătit să răspundă imediat solicitărilor clientilor noștri;
 • peste 37.000 de centrale montate pentru care se asigură service în garanție și postgaranție.

Se pune mare accent pe calitatea serviciilor oferite și pe satisfacția clienților. Se oferă garanție pentru toate serviciile prestate, astfel încât să puteți fi sigur că sunteți protejat în cazul în care apar probleme în viitor.

Contactați Future Line Instal SRL astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. de încălzire și producere a apei calde și pentru a afla mai multe despre serviciile pe care aceștia le oferă.

Echipa lor de experți va fi bucuroasă să vă ajute să găsiți cea mai bună soluție dumneavoastră. Puteți găsi mai multe informații despre serviciile lor pe site-ul www.fli.ro.

Reparatii centrale termice

Chiar și cele mai bune centrale termice pot avea probleme la un moment dat. Acestea pot fi cauzate de diverse factori, cum ar fi:

 • uzura componentelor;
 • erori de instalare;
 • defecțiuni de fabricație etc.

Indiferent de cauze, compania oferă servicii de reparații pentru orice marcă de centrală termică.

Atunci când se confruntă cu o problemă la centrala termică, proprietarii ar trebui să contacteze imediat o echipă profesionistă de service.

Aceștia vor evalua rapid situația și vor face o diagnoză precisă a problemei.

În funcție de gravitatea problemei, aceștia vor efectua reparațiile necesare pentru a remedia defecțiunile și a face ca centrala termică să funcționeze din nou în parametri optimi.

În cazul în care aveți nevoie de o reparație urgentă a centralei termice, această companie vă poate ajuta să rezolvați problema rapid și eficient, având echipe de tehnicieni pentru a efectua reparații de urgență, astfel încât să vă puteți relua activitățile cât mai curând posibil.

Pentru defecțiunile care nu sufera amânare, profitați de faptul că avem dispecerat disponibil non-stop și contactați-ne la orice oră la numărul unic 021.201.11.14, iar noi ne vom deplasa în cel mai scurt timp posibil pentru a rezolva problema.

Montaj centrale termice

Dacă sunteți în căutarea unei centrale termice noi, este important să optați pentru o instalație de calitate și să o instalați corespunzător.

Instalarea corectă a unei centrale termice este vitală pentru siguranța și eficiența sistemului.

Future Line Instal SRL oferă servicii complete de montaj pentru toate tipurile de centrale termice, inclusiv cele mai avansate modele.

Atunci când instalați o centrală termică nouă, echipa de tehnicieni va efectua o inspecție detaliată a instalației existente și va efectua toate lucrările necesare pentru a instala centrala termică nouă în cel mai eficient mod posibil.

Aceștia vor asigura conectarea la sistemul de încălzire și producere a apei calde, precum și verificarea tuturor conexiunilor pentru a vă asigura că instalația este într-o stare optimă de funcționare.

Curățare chimică centrala termică

O curățare chimică periodică a centralei termice este importantă pentru a preveni acumularea de depozite și sedimente în interiorul acesteia.

Aceste depozite pot afecta eficiența centralei termice și pot cauza probleme la nivelul componentelor.

În plus, acumularea de depozite poate duce la formarea de microbi și bacterii, ceea ce poate duce la probleme de sănătate.

Specialiști firmei oferă servicii de curățare chimică pentru toate tipurile de centrale termice.

Aceștia vor efectua o curățare profundă a componentelor centralei termice, folosind produse de curățare special concepute pentru a îndepărta depozitele și sedimentele.

Vor verifica, de asemenea, dacă există eventuale probleme la nivelul componentelor și vor remedia orice defecțiuni.

Revizii și verificări tehnice periodice

Pentru a menține o centrală termică într-o stare optimă de funcționare, este important să efectuați revizii și verificări tehnice periodice.

Aceste verificări periodice pot ajuta la identificarea problemelor la timp și la prevenirea defecțiunilor majore.

De asemenea, acestea pot ajuta la menținerea eficienței și duratei de viață a centralei termice.

Future Line Instal SRL oferă servicii complete de revizii și verificări tehnice periodice pentru toate tipurile de centrale termice.

Aceștia vor efectua o inspecție detaliată a componentelor centralei termice, verificând parametrii de funcționare, precum și presiunea și temperatura apei.

De asemenea, vor verifica toate conexiunile, schimbătoarele de căldură și componente, astfel încât să se asigure că centrala termică funcționează într-o stare optimă.

De ce să alegeți Future Line Instal SRL?

Future Line Instal SRL este o firmă cu o vastă experiență în domeniul instalațiilor termice.

Oferta companiei conține servicii complete de reparații, montaj, curățare chimică și verificări tehnice periodice pentru toate tipurile de centrale termice.

În plus, sunt oferite și servicii de consultanță pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună soluție pentru sistemul dvs. de încălzire și producere a apei calde.

Echipa este formată din profesioniști cu o vastă experiență în domeniu, care se angajează să ofere cele mai bune servicii și soluții personalizate pentru nevoile fiecărui client.

Se lucrează cu cele mai avansate tehnologii și produse pentru a asigura eficiența și durabilitatea sistemului de încălzire și producere a apei calde.

În plus, sunt oferite și servicii de mentenanță preventivă, astfel încât să vă ajute să preveniți problemele înainte ca aceste a să apară.

Tehnicienii firmei vă pot ajuta să stabiliți un program de întreținere regulată pentru centrala dvs. termică, astfel încât să puteți fi sigur că aceasta va funcționa la capacitate maximă pentru o perioadă mai lungă de timp.