Traficul este aglomerat luni pe sensul de coborâre al DN 1 Bucureşti-Braşov, între staţiunile Predeal şi Buşteni, precum şi între Posada şi Comarnic, scrie News.ro. Traficul este intens şi pe sensul de urcare către Braşov, în zona staţiunii Buşteni.

Trafic aglomerat pe Valea PrahoveiFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

„La această oră - 12:30, se înregistrează aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN 1 Bucureşti-Braşov, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi pe tronsonul cuprins între localităţile Posada şi Comarnic. Trafic intens este şi pe sensul de urcare către Braşov, pe raza staţiunii Buşteni. De asemenea, pe DN 73A este aglomeraţie între localitatea Pârâul Rece şi intersecţia cu DN1”, transmite Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Pentru DN 1 Braşov-Ploieşti-Bucureşti, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

- DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – A3 - Bucureşti;

- DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – A1 - Bucureşti;

- DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte;

- DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pe DN 7 Piteşti – Sibiu este semnalată aglomeraţie pe ambele sensuri de mers, în zona localităţilor Căciulata şi Bascov.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa şi A3 Bucureşti-Ploieşti, se circulă pe un carosabil parţial umed, cu vizibilitate bună şi valori normale de trafic.