Un bărbat care a înjunghiat mortal un alt bărbat, în Sâmbăta Mare, în timpul sacrificării unui miel, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor, anchetatorii stabilind că fapta ar fi avut loc în urma unui conflict spontan între cei doi. Iniţial, poliţiştii au anunțat că a fost un accident.

PolițistFoto: MoiraM / Alamy / Alamy / Profimedia

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, duminică, noi detalii în urma cercetărilor privind decesul bărbatului de 45 de ani.

  • „Având în vedere concluziile preliminare formulate de medicul legist din cadrul I.M.L. Craiova, declaraţiile fluctuante ale martorilor, precum şi suspiciunile cu privire la împrejurările comiterii faptei, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale desfăşurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz.
  • În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, bărbatul de 49 de ani i-ar fi aplicat o lovitură cu un cuţit bărbatului de 45 de ani, provocându-i leziuni ce au condus la decesul acestuia din urmă”, a transmis IPJ Dolj.

Bărbatul de 49 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de omor, urmând a fi propusă arestarea preventivă a acestuia.

Poliţişti ai Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi, sâmbătă, cu privire la faptul că, la o stână de animale, din comuna Bratovoeşti, un bărbat ar fi suferit vătămări în timpul sacrificării unui miel.

  • „La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii care au constatat faptul că, un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Georocu Mare, în timp ce sacrifica un miel, l-ar fi lovit accidental cu cuţitul, în zona pieptului, pe un bărbat, de 45 de ani, din aceeaşi localitate. Bărbatul de 45 de ani a fost transportat la o unitate medicală unde, din păcate, a decedat ulterior.
  • La faţa locului au fost identificate mai multe persoane, printre care şi membri de familie ai bărbatului decedat, aceştia confirmându-le poliţistilor lipsa intenţiei în privinţa producerii leziunilor”, a precizat iniţial IPJ Dolj. (news.ro)