Actriţa Monica Odagiu, cunoscută pentru participarea la o emisiune de talente şi pentru rolul său din filmul „Teambuilding”, a fost implicată într-un accident rutier, duminică după-amiază, în zona centrală a Capitalei. Maşina condusă de aceasta a lovit un pieton în vârstă de 35 de ani, iar bărbatul nu a putut fi resuscitat, relatează agenția News.ro.

Accident de circulatie in Bucuresti (arhiva)Foto: Agerpres

„La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, transmite Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei.

Din primele cercetări, bărbatul de 35 de ani ar fi traversat neregulamentar.

Surse judiciare au confirmat pentru agenția News.ro că şoferiţa este actriţa Monica Odagiu.

Ea a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul de circulaţie.

De asemenea, o reprezentantă a Brigăzii Rutiere a precizat ulterior pentru presă că în acest caz a fost deschis un dosar penal in rem pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

„S-a aruncat în fața mașinii”

În primele sale declarații după accident, Monica Odagiu a afirmat că pietonul a sărit în fața mașinii.

„S-a aruncat în faţa maşinii. A aşteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac şi s-a aruncat în faţa mea”, a declarat ea, conform Observator News.

Monica Odagiu, actriță și cântăreață, este cunoscută pentru aparițiile sale la emisiuni precum „Vocea României” sau în filmul de succes „Teambuilding”.