Allin, autointitulat „regele TikTok”, a fost pus la pământ și ridicat de mascați chiar în timp ce vorbea live cu urmăritorii săi, fiind acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare. Surse judiciare spun că bărbatul ar fi fost reclamat de vecini că arunca de la fereastră diverse obiecte, inclusiv mobilă, iar atunci când i se atrăgea atenția îi amenința.

masina politieFoto: Agerpres

UPDATE 13:36 Bărbatul a fost plasat sub control judiciar.

Poliția Capitalei a anunțat că miercuri polițiștii de la Secția 21 au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară într-un dosar în care se fac cercetări pentru infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Conform unui comunicat transmis de Poliția Capitalei, din luna mai a anului trecut și până în prezent bărbatul ar fi tulburat ordinea și liniștea publică în mod repetat, într-un imobil din Sectorul 6, aruncând diferite obiecte de mobilier, materiale pirotehnice sau electrocasnice de la balcon, în timp ce se filma și transmitea pe o rețea de socializare. În acest context, el și-ar fi amenințat vecinii cu acte de violență.

@petru_faraon1 #. #allin #petrufaraon #petru_faraon #SlayItWithGeorge . sunet original - Petru Faraon

Poliția Capitalei mai spune că în 7 februarie el ar fi mers la ușa unei vecine, pe care ar fi amenințat-o. De asemenea, în 28 martie ar fi intrat într-un supermarket și s-ar fi filmat într-o postură indecentă, „de natură să provoace indignarea persoanelor prezente”. Mai exact, bărbatul a transmis live pe Tik-Tok în timp ce își dădea pantalonii jos și cerea hârtie igienică.

El a fost ridicat de mascați din locuința sa, fiind reținut pentru 24 de ore.

@cristinacrissu12 #video #viral #viralvideo #viralvideotiktok #fyp x #romania #bucurestiromania #foryourpage #falow #virallllllllll #allinboy #aslan #x x sunet original - xFataCuDetoatex

Surse judiciare spun că bărbatul este Allin, autointitulat „regele TikTok”, și-ar fi terorizat vecinii cu filmulețele lui - arunca de la geam cu orice îi venea la mână, iar cei care îi atrăgeau atenția îi ameința că le dă foc, că îi taie sau îi „bagă în scaun cu rotile”. El ar fi mers peste o vecină, i-ar fi dat cu pumnii și picioarele în ușă și ar fi amenințat-o că îi taie urechile și gâtul, mai afirmă sursele judiciare citate.