Dacă încă folosești o variantă veche a sistemului de operare sau o versiune anterioară a programului Office, atunci computerul tau va întâmpina greutăți. Acesta nu mai este compatibil cu noile programe și este mai puțin sigur în fața atacurilor cibernetice. Este foarte important să-ți protejezi dispozitivul împotriva amenințărilor cibernetice. Tocmai de aceea trebuie sa faci o actualizare la Windows 11 sau Office 2021 Pro, lucru care va face o diferență semnificativă.

Profită de reduceriFoto: GoDeal24

Prețul oficial al Office 2021 Pro este de 439,99 de dolari. Profită însă de reducerile de Paște de la Godeal24 pentru a obține cel mai bun preț pentru Microsoft Office 2021 și sistemul de operare Windows autentic. Doar acum poți achiziționa cel mai nou program Office 2021 Pro autentic cu doar 24,25 €. Tot acum, Windows 11 Pro costă este doar 10,25 €.

Dacă dorești să faceți upgrade la mai multe computere sau să cumperi Office 2021, setul Office 2021 Pro-5PC începe de la doar 13,05 € pentru fiecare computer. Iar achiziționând pachetul de Windos și Office, faci economii de peste 90%! Nu rata această oportunitate de a face upgrade și de a îmbunătăți securitatea și funcționalitatea computerului tau, folosint cele mai noi programe.

Produse populare, achiziții rapide pentru o perioadă limitată! Sistemul de operare Windows și MS Office!

Cumperi mai mult și economisești mai mult: Achiziționează pachetul dorit și bucură-te de economii!

Reducere de până la 50% la Windows și Office! (codul de cupon "SGO50")

>>> Mai multe reduceri

Mai multe programe pentru PC la cel mai bun preț!

Obțineți mai multe reduceri >>>

La Godeal24 poți economisi timp și bani cumpărând licențe Microsoft cu reducere, software de securitate cibernetică și alte programe importante pentru computer, precum IOBIT, Ashampoo, Disk Drill și multe altele. Obține sistemul de operare Windows și MS Office la un preț imbatabil. Cu Godeal24, poți sta liniștit știind că software-ul tău este 100% sigur și autentic, susținut de o garanție pe viață pentru suport și actualizări de la Microsoft.

Experimentează cumpărături fără griji, cu livrarea digitală, imediată. Doar cu Godeal24 vei primi software-ul achiziționat direct pe e-mail, în doar câteva secunde de la achiziție. În plus, beneficiezi de o evaluare Excelentă TrustPilot de 98% și suport tehnic expert 24/7. Prin urmare, poți fi sigur de calitatea produsului achiziționat.

Godeal24 oferă suport tehnic profesional 24/7 și serviciu post-vânzare pe viață! Vei putea utiliza produsul achiziționat fără probleme, cu doar câteva click-uri!

Contactează Godeal24: service@godeal24.com