Şoferul de microbuz din judeţul Bacău filmat în timp ce lovea cu pumnii, în repetate rânduri, o femeie, pe motiv că aceasta nu a vrut să se aşeze pe scaun pe timpul călătoriei, a fost eliberat după 24 de ore de reţinere şi plasat sub control judiciar, relatează News.ro.

masina politieFoto: Agerpres

Poliţiştii din Bacău anunţă, sâmbătă seară, că bărbatul reţinut cu o zi înainte pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice a fost plasat sub control judiciar.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani fusese reţinut după ce în spaţiul public au apărut imagini în care se vede cum înjură şi loveşte în repetate rânduri o femeie care a vrut să călătorească în picioare.

Conform imaginilor postate online, incidentul a avut loc joi, într-un microbuz care circulă pe ruta Bacău-Oneşti. Şoferul microbuzului o bate cu pumnii pe o femeie, pe motiv că aceasta a vrut să stea în picioare în timpul cursei.

În imagini se vede cum bărbatul o ameninţă şi înjură pe femeie: ”Ori stai jos, ori îşi f... Dumnezeul mă-tii!”, îi spune el, lovind-o cu pumnul în cap.

În acel moment, femeia reacţionează, înjurând la rândul său, iar şoferul continuă să o lovească în cap cu pumnii, până când ceilalţi pasageri intervin.