Primăvara a venit, iar odată cu ea, grădina se transformă în locul preferat de petrecere a timpului liber pentru întreaga familie, de la cei mai mici, la cei mai mari. Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit a lansat noua colecție de mobilier de exterior, cu peste 400 produse esențiale pentru amenajarea curții și a grădinii.

Transformă-ți grădina într-o oază de relaxare Foto: Leroy Merlin

Inspirată din natură, cu accent pe utilitate, durabilitate și confort, noua colecție de mobilier de exterior de la Leroy Merlin include peste 400 produse, de la seturi de masă cu scaune, la umbrare, balansoare, foișoare, căsuțe de lemn, mobilier pentru copii, la cele mai avantajoase prețuri.

Vezi mai jos care sunt piesele indispensabile pentru timp de calitate petrecut în oaza ta de liniște și natură de acasă:

”Inima” oricărei curți, locul unde se reunesc părinții, copiii, bunicii, unchii și prietenii, unde se înfiripă petrecerile și se împărtășesc veștile, este masa. Iar cea mai bună alegere pentru o direcție unitară și un raport calitate-preț ideal sunt seturile de mobilier cu masă cu scaune. Grupată în patru stiluri esențiale – Modern, Natural, Clasic și Romantic, noua colecție Leroy Merlin numără peste 15 modele de seturi, printre cele mai apreciate fiind și modelul Alma, din antracit, format din 2 scaune, o bancă și o masă.

Indiferent de momentul zilei, când vremea frumoasă își intră în drepturi, balansoarul, sau leagănul de grădină, este, probabil, cea mai dorită piesă de mobilier de către toți membrii familiei. Nu doar confortabile, ci și necesare pentru clipele de odihnă și relaxare, la Leroy Merlin găsești peste 8 modele de balansoare clasice, cu perne sau doar cu husă. Unul din cele mai apreciate balansoare din oferta Leroy Merlin este Naterial Odyssea. Cu structură și scaun din oțel, care suportă până la 280 kg, și cu perne din poliester, detașabile, balansoarul Naterial Odyssea este alegerea perfectă pentru cei care apreciază durabilitatea și confortul absolut. Nu uita de un mic truc pentru a prelungi durata de viață a balansoarului tău: protejează-l pe timp de iarnă cu o husă specială.

Chit că primăvara abia și-a arătat primele raze de soare, acum e momentul potrivit să te pregătești și pentru zilele cu soare arzător. Nimic nu te protejează mai bine în propria-ți grădină ca o umbrelă sau marchiza potrivite. Leroy Merlin ți-a pregătit peste 100 de produse de soluții de umbrire, de la umbrele durabile pe cadru de oțel, la umbrele hexagonale cu copertină impermeabilă, sau marchize manuale cu copertină, ideale pentru expunerea îndelungată la soare. O alegere inpirată când vine vorba de marchize este și modelul Zefir, cu sistem motirizat pentru utilizare facilă.

Și pavilionul sau foișorul pot fi opțiuni elegante de umbrire, cu grad ridicat de rezistență probat în timp, iar Leroy Merlin are o gamă extinsă, la cele mai accesibile prețuri.

Caută și alege inspirat piesele de mobiler potrivite pentru curtea sau grădina ta, dar și pentru balcon sau terasă în toate magazinele Leroy Merlin din țară, sau comandă-le online pe LeroyMerlin.ro.

Pentru a achiziționa produsele dorite, clienții Leroy Merlin pot accesa și soluțiile alternative de cumpărare, precum: Rezervă și Ridică, prin care aceștia își pot rezerva produsele dorite în magazin cu ridicare personală ulterioară în două ore, Comanda telefonică la *2244 - pentru cei care doresc să plaseze telefonic o comandă rapidă, Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu în 1-3 zile lucrătoare sau aplicația mobilă Leroy Merlin care oferă acces la toate produsele disponibile în magazin, dar și la secțiunea “Inspirație” dedicată articolelor și tutorialelor video pentru idei și soluții în proiecte de amenajare și renovare pentru casă și grădină.

​Articol susținut de Leroy Merlin