Dacă ești în căutarea unei perechi de sneakers universali, atunci albul - deși clasic - nu este singura opțiune. Îți poți completa ținuta sport și cu pantofi negri! Cu ajutorul încălțămintei în nuanță închisă, poți crea un outfit perfect pentru mersul prin oraș sau excursiile de weekend. Dacă încă nu ai acest model în garderoba ta, atunci cu siguranță vei fi surprins de funcționalitatea sa! Descoperă câteva variante care reprezintă o alegere ideală atât în garderoba femeilor, cât și a bărbaților.

Încălțăminte de culoare neagră - un must have în garderoba oricărei femei și a oricărui bărbatFoto: 50style.ro

Pantofi sport negri pentru femei și bărbați

Atunci când alegi pantofi sport negri, mizezi pe caracterul practic și pe perechea care se va dovedi la fel de universală ca și sneakers albi. Negrul conferă ținutei tale un caracter unic. Dacă nu vrei ca look-ul să pară prea întunecat, atunci optează pentru un model negru cu talpă albă și detalii. În ciuda aparențelor, aceste elemente au un impact destul de mare asupra caracterului întregului outfit! De aceea, pantofii sport negri Nike Air Max Bella reprezintă o alegere excelentă. Exteriorul este moale și flexibil, fapt datorită căruia încălțămintea este ideală pentru mersul la antrenament sau pentru activitățile de zi cu zi, atunci când vrei să te simți în largul tău.

Pe de altă parte, dacă mizezi pe look-ul monocromatic, atunci aruncă o privire mai atentă asupra sneakerșilor cu talpa neagră! Această alegere va fi perfectă mai ales dacă vrei să-ți scoți în evidență silueta - un efect pe care îl poți obține prin combinarea încălțămintei negre cu pantaloni sau colanți închiși.

Produse de la Nike – sneakers negri și deosebiți

Perfect cunoscuți, eleganți și extrem de confortabili - pantofii sport marca Nike vor cuceri inima oricărui fan al stilului sport. Descoperă, de exemplu, modelul negru Nike Air Max System pentru bărbați. Acesta iese în evidență prin stilul sport și talpa excelentă, prevăzută cu bandă de rulare. Perna de aer care se află sub călcâi garantează un confort de lungă durată la purtare. Datorită acestui element, sneakers negri Nike Air Max sunt ideali pentru activitățile de zi cu zi și excursiile în afara orașului. Unul dintre cele mai cunoscute modele marca Nike îl reprezintă încălțămintea neagră din linia Air Max SC pentru bărbați, care se distinge prin talpa semitransparentă, completată, bineînțeles, de perna de aer.

Teniși de top marca Vans – modele deosebite în nuanță de negru

Pantofii sport sunt un clasic care nu va ieși niciodată din modă. Însă, tenișii iconici marca Vans se disting în primul rând prin culoarea neagră! Designul lor este ușor de cunoscut pentru orice fan al brandului californian - iar datorită detaliilor închise, pantofii sport se potrivesc excelent cu multe ținute. Aruncă o privire mai atentă asupra încălțămintei negre marca Vans din colecția Seldan pentru bărbați. Aceasta face trimitere la sneakers clasici, motiv pentru care conferă look-ului tău un caracter universal. Dacă vrei să mizezi pe pantofi sport negri cu profil înalt pentru bărbați, atunci modelul Filamore cu siguranță nu te va dezamăgi! Exteriorul este completat de numeroasele cusături care atrag privirile. Tenișii se potrivesc perfect cu pantaloni jogger, hanorace Nike și geci bomber.

Printre sneakerșii negri marca Vans pentru femei, încălțămintea Ward cu talpa tip platformă cucerește lumea. Aceasta se bucură de o mare popularitate datorită faptului că se asortează cu pantaloni clasici și adaugă câțiva centimetri în plus în înălțime. Acest articol vestimentar și multe altele te așteaptă în oferta magazinului 50style.ro! Vezi produsele noastre și completează-ți garderoba pentru sezonul următor cu sneakers sau teniși negri.