Sistemul de beneficii pentru angajați reprezintă întotdeauna un subiect actual în orice companie. Contextul social, economic și politic este definit de dinamism, astfel că nevoile și prioritățile oamenilor se află și ele într-o continuă adaptare și schimbare.

Cardul Sodexo, cadoul care continuă să dăruiascăFoto: Freepik

Pentru a rămâne un angajator atractiv și a stimula retenția talentelor și loialitatea echipei, ai nevoie de o strategie optimă, reactualizată periodic, dar mai ales de implementarea constantă a soluțiilor dovedite să funcționeze indiferent de context.

Aprecierea se construiește în timp; eforturile constante aduc rezultate reale

Bonusuri de performanță, creșteri salariale, cadouri simbolice, bani cash, diplome și trofee – toate aceste metode s-au dovedit a fi eficiente în arătarea aprecierii față de angajați, însă efectul lor rămâne întotdeauna unul de moment.

Adevărata apreciere se consolidează pe termen lung, conform experților. „Aprecierea nu este un eveniment unic, un moment în timp. Este un proces de durată, care trebuie să fie clădit și asimilat în cultura organizațională”, scrie Gary Chapman în cartea Cele 5 limbaje ale aprecierii la locul de muncă.

Acestea fiind spuse, aprecierea față de angajați, elementul care îi și face pe aceștia să performeze la maximum, conform psihologului și scriitorului Paul White, trebuie să fie integrată, contopită în climatul companiei. Iar acest lucru se poate obține doar prin gesturi constante.

În ce se măsoară aprecierea? Cardul Cadou de la Sodexo – oferă exact ce își dorește fiecare

La nivel teoretic, știi că aprecierea este cea mai bună răsplată pentru echipa ta. Din păcate, nu o poți împacheta într-o cutie frumoasă și nu o poți dărui ca atare. Întrebarea care apare, în mod firesc, este: „în ce se măsoară aprecierea?”.

Această emoție poate fi transmisă prin gesturi simple, care oferă angajaților oportunitatea de a trăi experiențe dorite poate de multă vreme sau de a-și cumpăra, la alegere, ceea ce îi ajută să exploreze un hobby nou sau să-și dezvolte o pasiune.

„O barieră des întâlnită în arătarea aprecierii este plecarea de la premisa că toată lumea vrea să fie apreciată în același fel. Pentru a transmite această emoţie eficient, trebuie să vorbești pe limba interlocutorului”, explică Paul White, autorul a numeroase publicații despre motivație în organizații.

Anul acesta, cu ocazia Paștelui, poți dărui un cadou versatil, care permite fiecărui membru al echipei să-l transforme în ceea ce visează. Cardul Cadou de la Sodexo poate fi utilizat în 55.000 de magazine, atât pentru achiziționarea de cosmetice, bijuterii, îmbrăcăminte și electronice, cât și în restaurante, cafenele, pentru jucării, mobilier, cursuri, vacanțe și cărți.

În plus, de Paște, toți copiii minori ai angajaților beneficiază și ei de sume pe Cardul Cadou, acestea putând fi folosite în magazine de jucării sau librării.

Cardul Sodexo, cadoul care continuă să dăruiască

Ca angajator, scopul tău este să construiești o echipă coagulată, motivată și loială, bazată pe relații autentice; să știi că toți angajații sunt mulțumiți, iar fiecare se simte văzut în unicitatea sa.

Cardul Cadou de la Sodexo reprezintă o soluție simplă și avantajoasă din punct de vedere fiscal pentru companie și pentru angajați, poate reprezenta timp de calitate alături de cei dragi, un plus de încredere în sine sau inspirație pentru un nou hobby.

La nivel de companie, acesta te ajută să simplifici procesul de acordare a beneficiilor de Paște, prin facilitarea unui proces rapid de oferire şi încărcare a cardurilor. Valoarea ce poate fi acordată a fost mărită la 300 de lei per angajat, sumă neimpozitabilă, astfel că echipa ta se poate bucura de o experiență mult dorită în timp ce tu optimizezi cheltuielile companiei.

Așadar, Paștele acesta oferi apreciere, bucurie și satisfacție pe termen lung, emoții ce se vor traduce ulterior în productivitate și motivație sustenabilă la birou.

Poți citi aici mai multe informații despre Cardul Cadou de la Sodexo, avantajele sale și cum poți solicita o ofertă.

​Articol susținut de Sodexo