​Un bărbat şi fiul său, în vârstă de un an, au fost găsiţi spânzuraţi într-un apartament din Alba Iulia. Primele date ale anchetatorilor arată că bărbatul, care era despărțit de mama băiețelului, și-a ucis copilul, apoi s-a sinucis. Cu puțin timp înainte, el a lăsat un mesaj pe o rețea socială: „Experienţa în familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată, până când mi s-a furat posibilitatea să văd băiatul cum creşte şi se dezvoltă”, scrie ziarulunirea.ro.

masina politieFoto: Agerpres

Sâmbătă noapte, în jurul orei 01:00, o femeie de 25 de ani din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-şi îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care îl lăsase în grija fostului său partener, un bărbat de 27 de ani, care este tatăl copilului, scrie Alba24.ro, citând Poliția.

  • „Poliţiştii au luat legătura telefonic cu bărbatul, care a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-şi disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află şi nu a mai răspuns la telefon.
  • Poliţiştii au trecut la verificarea domiciliului acestuia şi a adresei unde locuia în chirie, în niciuna dintre locaţii neexistând indicii cu privire la posibile fapte de violenţă şi s-a luat legătura şi cu proprietarul apartamentului închiriat, care a declarat că se va deplasa şi el la faţa locului. Întrucât uşa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forţarea acesteia”, au transmis, duminică, poliţiştii, conform News.ro.

În apartament, polițiștii i-au găsit spânzurați pe bărbat și pe băiețelul de un an.

Mesaj de adio lăsat pe o rețea socială

Înainte de a se sinucide, după ce și-a omorât copilul, bărbatul a lăsat un mesaj pe o rețea socială, scrie ziarulunirea.ro.

  • „Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am ştiut că i-ai dat o nouă figură paternă lui D.? Cum ai permis necunoscutul la acesta să fie în aceeaşi casă cu bebeluşul meu? Ce ştii despre el?
  • De ce îţi baţi joc de băiatul meu? Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest străin? V-am întrebat «ce planuri de viitor aveţi cu băiatul meu?» Şi nu aţi spus nimic. Eu ţin la familia mea, la băiatul meu, dar de ce te laşi manipulată de C. C.?”, scrie bărbatul în mesajul citat de Ziarul Unirea.

El admite că a greşit faţă de mama copilului şi susține că în ultimele luni a încercat să îndrepte situaţia:

  • „Daaaa, mi-am pierdut familia. Am construit familia aceasta din nimic dorind să ofer o viaţă mai bună de familie băiatului meu decât am avut eu şi toate astea mi-au fost furate. Deşi am greşit în trecut lucrez la mine de 7-8 luni pentru a schimba la mine ce cred că am făcut greşit în familie, alegerile mele greşite.
  • Experienţa în familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată, până când mi s-a furat posibilitatea să văd băiatul cum creşte şi se dezvoltă, mi s-a furat primul Crăciun al lui D. care puteam să îl petrec în familie, să petrec ziua mea de naştere de când s-a născut el în familie, revelionul, ziua lui de naştere şi botezul băiatului de care nu am ştiut şi nu am fost invitat pentru a nu îl ofensă pe A. care a manipulat-o pe fata asta în nevoie să îi fie naş. Pentru ce? Pentru un telefon nou, un rotobil, câţiva lei şi câteva plimbări cu maşina de către A. şi C. C. care doreau să se răzbune pe mine? Acei oameni te-au plătit că să minţi?”, mai scrie el, adresându-se fostei sale iubite, mama copilului ucis.