Karel Guzman, shooting guard-ul (aruncătorul) lui U-BT Cluj, s-a ales cu dosar penal! Cubanezul a fost în centrul atenției în derby-ul pe care campioana ultimelor două ediții l-a disputat sâmbătă contra celor de la CSM Oradea (74-82).

Karel GuzmanFoto: Inquam Photos / Manases Sándor

Punctul culminant a fost atins în sfertul al doilea, când Karel Guzman a fost eliminat, pentru un comportament nesportiv. Jucătorul clujenilor a sărit la bătaie, după o dispută cu Nikola Markovic, nu a putut fi oprit de nimeni.

Conform ebihoreanul.ro, a fost oprit cu greu de către colegi și agenții de pază, iar jandarmii i-au deschis dosar penal.

„Jucătorul, după ce a părăsit suprafața de joc, a avut un comportament violent, ca urmare a unor apostrofări ale suporterilor. A ieșit din sala polivalentă, mergând pe șantierul din apropiere, și a luat o tijă de fier striat cu care a vrut să reintre în sală, moment în care a fost oprit de către un coechipier, iar un agent de pază l-a deposedat de obiectul contondent", a declarat Alina Ștefan, purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei Bihor, pentru sursa citată.

Citește mai mult pe gsp.ro