O femeie de 31 de ani a fost înjunghiată de către iubitul ei în timp ce se afla într-un taxi oprit în faţa locuinţei sale din Sectorul 2 al Capitalei. Ea este internată în stare gravă, după ce a intrat în stop cardio-respirator şi a fost resuscitată.

PolițistFoto: MoiraM / Alamy / Alamy / Profimedia

Incidentul s-a produs sâmbătă noapte, iar autorul atacului, un tânăr de 23 de ani, a fost prins şi reţinut de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, fiind acuzat de „violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor”.

  • „La data de 18.03.2023, în jurul orei 01.20, în timp ce se afla pe bancheta din spate a unui taxi staţionat în faţa locuinţei sale din Bucureşti, Sector 2, inculpatul, un bărbat în vârstă de 23 de ani, a lovit-o pe concubina sa, în vârstă de 31 de ani, cu lama unui cuţit în gât, provocându-i o plagă înjunghiată în zona cervicală, după care a fugit de la faţa locului.
  • Victima a fost transportată cu taxiul respectiv la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti, a intrat în stop cardio-respirator şi a fost resuscitată, fiind ulterior supusă unei intervenţii chirurgicale, iar în prezent este internată în spital, în stare gravă”, a anunţat, luni, Parchetul Tribunalului București.

Atacatorul a fost reţinut sâmbătă pentru 24 de ore, ulterior fiind admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri.