Ultimul târg de nunți al sezonului 2023 are loc începând de săptămâna viitoare la Palatul Parlamentului, www.mariagefest.ro.

Acces gratuit la ultimul târg de nunți al sezonului Foto: Marriage Fest

Dacă te căsătorești anul acesta, nu ai cum să ratezi ocazia de a cumpăra la cele mai bune prețuri din piață: rochii de mireasă, costume pentru miri, verighete, invitații și tot ce îți mai trebuie pentru nunta ta.

În plus, doar în cadrul evenimentului poți descoperi un INEL cu diamante, platină și email, 100% creat manual, în valoare de 5000 euro (brandul Imimi), inel pe care organizatorii îl oferă în dar vizitatorilor.

Am aflat în premieră pentru voi și alte detalii legate de acest eveniment, de la care e bine să nu lipsiți dacă vă căsătoriți anul acesta:

  1. Produse și servicii la reduceri de până la 90%;
  2. Idei în premieră pentru nuntă;
  3. Prezența unei zone generoase cu degustare GRATUITĂ de specialități ce pot fi integrate meniului clasic ori băuturilor de nuntă;
  4. Maratonul prezentărilor de modă - rochii de mireasă și costume de miri;
  5. BLACK FRIDAY doar vineri cu rochii reduse până la aproape 85%.

Aveți acces gratuit cu parola HOTNEWS.RO în loc să plătiți un bilet în valoare de 25 lei și, în plus, beneficiați și de campania inelului de 5.000 euro, precum și multe alte premii.

MARIAGE FEST în cifre înseamnă:

  • Ediția cu numărul 37;
  • 2100 rochii de mireasă;
  • 500 costume pentru miri;
  • 50 locații de nuntă;
  • 200 expozanți din toată țara;
  • 7500 modele de inele de logodnă și verighete;
  • 17000 modele de invitații.

Lor li se alătură desigur: foto-video, DJ, artiști, aranjamente florale, cabine foto, transport și absolut tot ce îți este necesar pentru nunta ta din 2023.

Și, pentru că 2023 înseamnă multe noutăți în viața ta, vei găsi în premieră în zona de Lounge o extensie a meniului clasic de nuntă. Mai exact, poți degusta gratuit zeci de specialități, pe care le veți alătura meniului de nuntă: candy bar, înghețată, Cigar Bar, brânzeturi fine, Shoteria, prosecco bar, limonadă și ciocolată caldă, degustare de vinuri.

Maratonul prezentărilor de modă debutează cu prezentarea specială de vineri, ora 12.00 și continuă până duminică cu sute de modele lansate în premieră, o adevărată sursă de inspirație pentru mirese.

Mariage Fest, 24-26 Martie la Palatul Parlamentului, detalii pe www.mariagefest.ro și pe Facebook: https://www.facebook.com/mariagefest/

Intrarea este C1, cea principală, situată la intersecția dintre Bdul Libertății și Bdul Națiunile Unite:

Pe Waze/Google Maps se caută: Mariage Fest.

Parcarea gratuită în incinta Palatului pe la C1, în limita locurilor disponibile.

Taxi-urile sau șoferii Uber/Bolt au acces chiar până la scările Palatului Parlamentului.

Articol susținut de Afin