​A avut o nuntă mare, dar nu a rămas cu prea mulți bani după. Cel puțin așa susține George Simion, liderul AUR, care s-a căsătorit în august anul trecut, într-un eveniment „popular” la Măciuca, Vâlcea.

George Simion cu soția pe scenaFoto: Hotnews

​„Cât s-a strâns… cât ne-a mai rămas, în sensul ăsta, 15.000 de euro. Facem un proiect de spital mobil. Nu ne-au lăsat cu banii din subvenţia pentru partide să construim un spital, că e mare nevoie de spitale noi. Mă bucură că la Baia Mare se fabrică camioanele care o să constituie baza acestei caravane”, a declarat George Simion, la Fiță cu Adiță.

Nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu s-a desfășurat pe 27 august 2022, la Măciuca, în Vâlcea, și s-a evidențiat drept un eveniment de PR politic.

Organizată ca o mare manifestare populară, la care au fost așteptați 10.000 de oameni (dar au venit mult sub numărul așteptat), nunta a atras atenția și din cauza asemănării cu un eveniment similar, cel organizat în urmă cu aproape un secol în urmă, la Focșani, de șeful legionarilor Corneliu Zelea Codreanu.