Datorită cooperării strânse dintre Transfer Multisort Elektronik și Murata Manufacturing, distribuitorul polonez de componente electronice le poate oferi clienților săi un catalog larg de produse Murata și Murata Power Solutions. Acest lucru se va traduce, de asemenea, prin reducerea la minimum a expedierii comenzilor acestor componente.

Catalogul TME s-a extins cu produse Murata și Murata Power SolutionsFoto: tme.eu/ro

Murata Manufacturing - lider japonez în domeniul componentelor electronice

Murata Manufacturing este o companie producătoare de electronice specializată în componente electronice. A fost fondată de Akira Murata în 1944, în orașul japonez Kyoto. Inițial, compania a fabricat condensatori ceramici, dar s-a extins rapid la alte componente electronice, cum ar fi filtre și module RF. În anii 1960 și 1970, Murata a intrat pe piețele externe și a început să se extindă la scară globală, precum și să își extindă producția către alte produse, de ex. surse de alimentare și convertoare DC/DC.

Astăzi, Murata Manufacturing este considerat unul dintre cei mai importanți producători de condensatori electrolitici și ceramici, filtre și module RF și alte componente electronice. Compania operează la scară globală: are multe filiale și fabrici în întreaga lume și are o bună reputație, în principal pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale. Una dintre diviziile Murata Manufacturing este Murata Power Solutions. Este o divizie specializată în producția de soluții de alimentare cu energie electrică: convertoarele DC/DC menționate mai sus, precum și surse de alimentare cu comutație, surse de alimentare neîntreruptibile și module de alimentare.

Componentele marca Murata și Murata Power Solutions sunt utilizate pe scară largă în diverse sectoare ale economiei, cum ar fi telecomunicațiile, industria auto, medicina, electronica de consum, automatizarea industrială sau construcțiile (sectorul clădirilor inteligente), printre altele. Istoria acestui brand japonez este un exemplu incontestabil de succes pe piața produselor electronice, dar compania nu se oprește din dezvoltarea sa continuă și continuă să livreze succesiv produse inovatoare și fiabile pe piețele globale.

Murata se preocupă de sustenabilitate

Important este că pentru a răspunde provocărilor legate de schimbările climatice, marca Murata este implicată în activități pro-ecologice. Compania a adoptat Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (Sustainable Development Goals – SDGs) la nivel mondial ca misiune și provocare și aplică principiile sustenabilității în toate operațiunile sale, inclusiv în producția, distribuția și reciclarea produselor.

Compania adoptă numeroase practici ecologice, cum ar fi reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, creșterea eficienței energetice și implementarea surselor de energie regenerabilă. Murata adoptă, de asemenea, o abordare ecologică în ceea ce privește proiectarea produselor sale, utilizând materii prime și implementând procese de fabricație care reduc la minimum impactul asupra mediului.

Transfer Multisort Elektronik începe cooperarea cu marca Murata

Mii de produse Murata și Murata Power Solutions sunt disponibile din ianuarie 2023 în catalogul TME. Gama de componente electronice a distribuitorului polonez include convertoare AC/DC și DC/DC, dispozitive de semnalizare piezoelectrice, transformatoare sau componente pasive, cum ar fi bobine SMD și THT, termistori NTC, condensatori (MLCC, SMD), filtre și rezonatoare ceramice.

O parte a ofertei se află direct în depozitele TME din Łódź și Rzgów, ceea ce face posibilă reducerea la minimum a timpului de expediere a comenzilor către clienții din întreaga lume.