Cărucioare și scaune auto Cybex - siguranță, design și funcționalitate

Cărucioare și scaune auto Cybex - siguranță, design și funcționalitateFoto: pexels.com

De regulă, în căutarea unui cărucior pentru copii, un părinte proaspăt caută să filtreze „preț crescător”, însă un părinte experimentat sau informat – cu siguranță va pune mai multe filtre relevante pentru nevoile întregii familii.

De ce este important să te interesezi de toate detaliile și nu doar de preț? Pentru că trebuie să gândești pe termen lung și să faci achiziții sustenabile.

O achiziție sustenabilă este aceea care își îndeplinește toate funcțiile într-un mod calitativ și îți servește mulți ani la rând, astfel încât să se poată reutiliza, revinde sau dona.

Din păcate, cumpărăturile nechibzuite și ieftine nu fac nimic altceva decât să umple groapa gunoiului și să golească buzunarele oamenilor, iar mai apoi facem donații pentru organizații care luptă cu poluarea pământului.....totul se învârte ca un cerc vicios.

Hai să ne oprim aici și să revenim la ideea de a face achiziții conștiente, iar Cybex este aici ca să îți vorbească despre siguranța copilului tău și despre funcționalitățile cărucioarelor, scaunelor auto.

Siguranța

Subiectul siguranței auto pentru copii este popular astăzi în întreaga lume. Zeci de organizații diferite - laboratoare de testare, institute de transport și cluburi auto independente - testează scaunele pentru copii, fiecare cu propria metodologie de testare și propriul sistem de notare finală. Într-o asemenea abundență de informații, nu este surprinzător ca un consumator să fie încurcat un pic.

Scaunele și scoicele auto Cybex intră în topul celor mai sigure modele pentru sănătatea copiilor. Acestea au un confort de lux datorită funcționalităților numeroase de ajustare, pliere, precum și testelor efectuate cu scopul de a salva viața copilului în caz de accident – sistemul LSP.

Cybex este un producător german, cu cele mai înalte standarde la nivelul calității și a trecut cu brio testul ADAC.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați un scaun auto?

  • Tip de scaun auto în funcție de greutatea și vârsta copilului – există câte o categorie pentru fiecare.
  • Model scaun pentru copii - scaun auto, scoică transformator, booster (depinde total de greutatea și vârsta bebelușului).
  • Metodele de montare în mașină sunt centura de siguranță standard, sistemele Isofix și Latch.
  • Fixarea copilului - curele cu trei, cinci puncte, scut de impact.
  • Conformitatea cu standardele - european ECE R44.04 și R129 (i-Size), rus GOST R 41.44.
  • Disponibilitatea testării ADAC - evaluarea modelului pentru siguranță, toxicitatea materialelor, eficacitatea elementelor de protecție suplimentare. Caracteristici de îngrijire - materiale și funcționalitatea capacului superior (detașabil, nedemontabil).

Totuși, înainte de achiziția unui scaun auto, trebuie verificată și mașina propriu zisă. Ai prindere cu isofix sau centură?

Design și funcționalitate

Dacă la scaunele auto ne-am concentrat pe siguranță, atunci la cărucioarele Cybex – clienții caută design și funcționalitate de ultimă generație.

O diversitate largă de culori neutre, în caz că planificați și băiat și fetiță.

Acum să ne concentrăm pe funcționalități, deoarece cu siguranță îți dorești să faci față tuturor bordurilor:

  • Poziția ergonomică
  • Centuri reglabile
  • Roți rezistente
  • Spătar și mâner reglabil

Lăsând la o parte definițiile, îți pot face o comparație mică să înțelegi cum se simte copilul în cărucior - încearcă să faci o plimbare cu o trăsură sau cu o mașină de pe vremea bunicilor, apoi urcă într-o mașină de top, luxoasă și simte diferența.

Pe lângă confortul și funcționalitățile evidente cu ochiul liber, cărucioarele au un impact și mai profund – sănătatea copilului.

Un nou născut este sensibil, abia își formează mușchii, oasele - de aceea orice mișcare bruscă sau poziție incorectă – îi poate afecta negativ dezvoltarea corpului.

Cărucioarele Cybex intră în topul celor mai calitative cărucioare și sunt foarte actuale în ritmul urban tocmai datorită faptului că sunt concepute pentru a oferi bebelușului un culcuș adaptat la nevoile lui.

După ce trec 6 luni, accentul se orientează către centură. Un bebe curios mereu va avea tendința să se scoale, să înainteze capul prea de tot în afara căruciorului – Cybex susține curiozitatea și dorința de cunoaștere, de aceea oferă o soluție potrivită de a se mișca în siguranță, fără să-i fie viața în pericol. Astfel, cărucioarele Cybex au centuri cu prindere din 5 puncte.

Dacă ți-ai făcut o idee despre ceea ce ar avea nevoie copilul tău, atunci îți sugerăm să răsfoiești și cărucioarele Cybex 2 in 1/ 3 in 1 care ar putea să conțină exact ceea ce cauți – un fel de „all inclusive”.