Autorităţile din județul Olt intervin marţi seară, cu mai multe echipaje, la un accident rutier produs pe Drumul European 574, în zona localităţii Jitaru, informează News.ro. Au fost implicate două maşini, în care se aflau şapte persoane, iar patru bărbaţi au murit. Două femei şi un bărbat au fost transportaţi la spital.

112Foto: Agerpres

„Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule în care se aflau şapte persoane, respectiv un autoturism condus de un tânâr în vârstă de 28 de ani, din comuna Coloneşti, şi un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Corbu”, a transmis IPJ Olt.

Sursa citată precizează că, în urma evenimentului rutier, ambii conducători auto şi alte două persoane au decedat, iar trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

Anterior, ISU Olt a informat că „patru bărbaţi au fost declaraţi decedaţi de medicii SAJ”, alte trei persoane fiind transportate la UPU Slatina, conştiente, cu diverse traumatisme. „Persoanele transportate la spital sunt două femei şi un bărbat”, a transmis ISU Olt.