Mesajele de 8 martie trimise persoanelor dragi din viața noastră încep să devină o tradiție pentru a marca Ziua Femeii. Cu această ocazie, poți face o bucurie mamei, soției, iubitei sau colegelor transmițându-le gândurile bune prin intermediul unor mesaje, urări sau felicitări de 8 martie, când se sărbătorește Ziua Femeii.

Buchet de floriFoto: Elena Dijour / Alamy / Alamy / Profimedia

Dacă imaginația îți este pusă la încercare, iată mai jos o colecție de mesaje de 8 martie, urări și felicitări de trimis persoanelor dragi de Ziua Femeii.

Mesaje de 8 martie pentru mama

Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mama!

În această zi specială, vreau să îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine și pentru cei dragi. Ești un stâlp de susținere, o sursă de inspirație și un exemplu de urmat pentru noi toți. Să ai un 8 Martie extraordinar!

Singura persoană care va avea întotdeauna încredere mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna: mama mea!

La mulţi ani, mamă! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Te iubesc.

Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toata lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toata fericirea de pe pământ. Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie. Te iubesc, mama!

La mulţi ani! Ești un dar de la Dumnezeu, un înger trimis să îmi lumineze viața. Îți mulțumesc că exiști și ai apărut în viața mea. Îți doresc un 8 Martie plin de iubire și bucurie, așa cum meriți!

Mama, lacrima târzie, veșnică icoana, înger de-nălțare, candelă aprinsă! Candela a vieții, care nu se stinge, care luminează și pe veci veghează.

Mesaje de 8 martie pentru iubită

Să nu crezi că poţi stabili cursul iubirii, dacă te consideră vrednic, îţi va îndrepta ea cursul! La mulți ani de 8 Martie!

Oricât de speciale ar fi cuvintele nici măcar nu pot să înceapă să-ţi spună despre toată dragostea pe care ţi-o port în suflet.

Iubita mea, te felicit de 8 martie, Ziua Femeii! Vreau să-ți mulțumesc că ai apărut în viața mea. Fără tine, nu aș zâmbi așa, nu m-aș trezi dimineața cu o dispoziție atât de bună, nu aș simți atâta căldură și grijă.

Urări și felicitări de Ziua Femeii

Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 min, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.

Îți doresc, draga mea, ca în această zi specială să primești toată dragostea și recunoștința pe care o meriți. Să rămâi întotdeauna puternică și plină de încredere în tine însăți!

Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Zilei de 8 martie îţi reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, minunea vieţii mele!

De 8 martie vreau să-ţi spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atenţiile pe care mi le faci şi modul în care îmi înseninezi viaţa. La mulți ani de Ziua Femeii.

Mesaje de 8 martie pentru soție

Nu știu ce s-ar întâmpla cu mine dacă tu nu ai exista întotdeauna îmi înveselești ziua și ma faci să simt că trăiesc cu adevărat. Tu ești steaua mea călăuzitoare care îmi păzește nopțile. Nu pot decât să te iubesc foarte mult și tu ești totul pentru mine!

Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să ma lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea rază să fie vocea ta ce ma trezește de dimineața!

Nu caut astăzi declaraţii de dragoste, ele se citesc în tot ce faci când eşti cu mine. Cu multă dragoste.

Draga mea, de 8 martie, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, îți doresc să fii mereu puternică și demnă de admirație! Fie ca fiecare zi să îți aducă bucurie și succes în toate activitățile tale!

Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa! La multi ani de 8 martie!

Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-aş dori să traiesc o mie de ani. Vreau ca tot ceea ce îți dorești să devină întotdeauna realitate. Până la urmă, pentru mine ești mai mult decât viață, ești iubirea pe care nimic nu o va umbri. De 8 martie, îmi doresc un singur lucru: ca sentimentele noastre să devină și mai puternice. Te iubesc!

Oricat de speciale ar fi cuvintele,nici macar nu pot sa inceapa sa-ti spuna despre toata dragostea pe care ti-o port in suflet. La multi ani de Ziua Femeii!

Mesaje de 8 martie, urări și felicitări de Ziua Femeii pentru colege

Te felicit cu ocazia Zilei Femeii! Îți doresc multe momente minunate, realizări și multe bucurii în familie.

Îți doresc iubire, prietenie, respect, bunăstare, pace și înțelegere! La mulți ani cu ocazia zilei de 8 martie!

Te felicit cu ocazia zilei de 8 martie și îți doresc o casă plină cu flori și oameni dragi mereu alături! Să ai răbdare chiar și pentru cei mai neascultători oameni din jur. Fericire, iubire mare și succes în toate! La mulți ani de ziua femeii!

Femeia este simbolul dragostei, al devotamentului și al puterii. La mulți ani tuturor femeilor minunate, care ne inspiră și ne fac să fim mai buni!

La mulți ani, femeilor frumoase și puternice! Fie ca viața să vă ofere mereu motive de bucurie și sănătate, iar iubirea să vă înconjoare mereu!

Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!

La Mulți Ani! Fie ca acest 8 Martie să îți aducă multă fericire și împlinire! Să fii iubită și apreciată mereu pentru tot ce faci!

Mesajele de 8 martie, urările și felicitările trasmise de Ziua Femeii le pot face o bucurie persoanelor dragi din viața ta.