​​De 1 martie a început construcția Grivița 53. Este primul teatru din România care se construiește de la zero de comunitate. Tot azi, în prima zi de șantier, regizoarea și scriitoarea Chris Simion-Mercurian, inițiatorul G53, a anunțat într-un interviu pentru B365.ro când va fi gata teatrul.

A început construcția Grivița 53, primul teatru ridicat de la 0 de comunitateFoto: B365.ro

Grivița 53 nu este o utopie. Șantierul a început chiar de 1 martie 2023, la ora 12:30. Primăvara încă nu a sosit, în București sunt nori pe cer, dar zâmbetul lui Chris Simion-Mercurian forțează anotimpul să vină mai repede datorită acestui Mărțișor pentru București. Da! Teatrul Grivița 53 a început să fie construit. Inițiativa a fost începută în 2016. A fost visul visat de Chris, după ce a vândut casa bunicii sale, iar cu suma de bani câștigată (200.000 de euro) a cumpărat terenul din Calea Griviței 53, București. Voia să facă aici un teatru. Primul care a decis să o însoțească în această aventură a fost soțul ei, Tiberiu Mercurian.

Ulterior, în inițiativă s-au implicat prieteni, colegi, parteneri, sponsori, bucureșteni (dar nu numai) care s-au îndrăgostit de idee și au vrut să fie alături în această călătorie: primul teatru din România construit de la 0 de comunitate.

CITEȘTE CONTINUAREA PE B365.RO