WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa, deschide sesiunea de înscrieri la programul part-time de Executive MBA organizat în București. Managerii și antreprenorii români care vor aplica până la 31 martie beneficiază de early bird discount de 5% (3.000 euro) din valoarea taxei de școlarizare. Cursurile EMBA Bucharest încep pe 2 noiembrie 2023.

Programul WU Executive MBA Bucharest deschide sesiunea de înscrieri cu un discount early bird de 3.000 euroFoto: WU Executive Academy

Prezent pe piața românească de peste 15 ani, Executive MBA Bucharest este unul dintre cele mai apreciate programe de educație executivă din țară și singurul care beneficiază de tripla acreditare internaţională - EQUIS, AMBA şi AACSB. Pe plan internațional, programul de EMBA al WU Executive Academy se regăsește pentru a treia oară consecutiv în top 40 programe EMBA, cu rezultate care depășesc programe similare de prestigiu. Astfel, acesta se clasează pe locul 8 în lume și pe locul 2 în UE la categoria „Progres în carieră”, pe locul 10 în lume la categoria „Experiență internațională a studenților” și pe locul 11 în lume la categoria „Experiența medie de muncă a studenților”.

Succesul programului se datorează atât reputației profesorilor și universităților la care predau, precum Carlson School of Management (USA) și IESE Business School (Spania), cât și celor trei module internaționale, desfășurate în Austria și SUA, ce oferă studenților ocazia de a interacționa cu manageri din companii diverse, aflate în perioade de tranziție sau într-o fază de globalizare a business-ului. De asemenea, structura cursurilor este axată în proporție de peste 80% pe latura practică, prin studii de caz internaționale de actualitate și tehnica de curs care încurajează interacțiunea între studenți și alumni.

„În fiecare an, începem sesiunea de înscrieri la programul nostru de Executive MBA cu reducerile early bird. Ne dorim să susținem cât mai mulți manageri ambițioși în a obține cea mai bună educație executivă oferită de profesorii noștri cu renume internațional. În mediul actual dominat de instabilitate economică, schimbări și inovații constante, există o nevoie puternică de lideri pregătiți să gestioneze provocările tot mai complexe din business. Numărul record de înscrieri din ultimii ani confirmă faptul că programul nostru EMBA rămâne alegerea principală pentru managerii seniori din România, ceea ce ne bucură”, a declarat Prof. Phillip C. Nell, Director Academic, Executive MBA Bucharest.

Anul trecut, WU EMBA Bucharest a înregistrat cel mai mare număr de participanți - 39 de manageri și antreprenori înscriși. Pentru prima dată, cererile au fost mai mari decât numărul de locuri disponibile, ceea ce a reprezentat un record istoric pentru activitatea programului.

Studenții de EMBA provin din domenii de activitate variate, pe primele locuri fiind IT-ul, sectorul financiar și comerțul, urmate de industria FMCG, domeniul medical și farmaceutic, industria producătoare, energie, sectorul serviciilor, transporturi, agricultură, construcții/inginerie, educație și avocatură. Cursanții au vârsta medie de 39 de ani, o experiență profesională medie de 15 ani și una manageriala medie de 8 ani. Ponderea bărbați/femei în cadrul unei clase este de 66% - 34%.

Programul se adresează managerilor cu o experiență de minimum cinci ani și include 14 module, desfășurate pe parcursul a 16 luni, în regim part-time, ceea ce oferă cursanților posibilitatea de a-și continua activitatea profesională pe durata studiilor. Cursanţii au ocazia să lucreze cu profesori de renume internațional de la WU și alte universități de afaceri de elită din întreaga lume, printre care IE, INSEAD (Spania), Frankfurt School of Finance & Management (Germania) sau Carlson School of Management (USA). Comunitatea de alumni a Executive MBA Bucharest cuprinde peste 450 de absolvenți.

Despre WU Executive Academy:

WU Executive Academy este parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa și a doua cea mai bună universitate din țările vorbitoare de limbă germană. WU se bucură de mai bine de 100 de ani de o reputație excepțională în calitate de furnizor de educație în domeniul managerial. Portofoliul educațional al WU Executive Academy include de la programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, la certificări universitare, programe corporate, dar și diverse seminarii, fiind unul dintre principalii furnizori de educație executivă din Europa Centrală și de Est.