Promoțiile caselor de pariuri reprezintă o parte importantă când vine vorba de pariurile sportive online. Acestea sunt un instrument de marketing excelent pentru a atrage noi clienți și pentru a-i stimula pe cei existenți să-și continue pariurile. Promoțiile de pariuri sportive oferă stimulente pentru ambele categorii de pariori, acesta fiind și scopul lor, de a promite multe și de a face apel la jucători să joace la casele lor de pariuri sportive.

Ghid de pariuri sportive Foto: Freepik

Multe case de pariuri oferă promoții care pot fi instrumente utile pentru a încerca să vă creați un avans în pariurile dvs. sportive, iar cel mai bine, este să faceți un pas înapoi și să le evaluați mai întâi. Din cauza termenilor și condițiilor atașate bonusurilor caselor de pariuri, aceștia pot deseori să deplaseze pariorii.

Cu acest ghid la îndemână pentru promoțiile de pariuri, vei ști la ce să fii atent și cum să joci în siguranță și cu precizie.

Cum să Revendicați un Bonus de Bun Venit

Ofertele de bonus de bun venit ale caselor de pariuri sunt niște lucruri atractive. Vă înregistrați, verificați contul și revendicați o ofertă - în bonus cash sau în pariuri gratuite - pentru plasarea unor mize.

Cu toate acestea, te vei confrunta deja cu potențiale capcane ale T&C prin restricțiile de depunere și pariuri atașate promoției, care sunt explicate mai jos. Pentru început, totuși, a avea fonduri bonus în cont nu este același lucru cu a avea un numerar real.

Acest lucru este ușor de explicat analizând un scenariu comun pentru un pariu fără risc.

Rambursarea Mizei Pierdute

Este normal să obțineți o promoție pentru o rambursare a mizei pierdute pentru a acoperi un pariu pierdut. Sună foarte bine, însă valoarea este returnată ca bonus de pariu gratuit, nu în numerar. Denumit uneori ca un ”Pariu Fără Risc”, nu este chiar așa cum sună, fiindcă din punct de vedere tehnic, ați mizat deja și ați pierdut bani reali.

De asemenea, de cele mai multe ori, un credit pentru pariurile gratuite trebuie folosit ca o singură sumă forfetară, însemnând că nu îl puteți împărți în mize mai mici, cum ar fi cu banii reali. Deci, există restricții, iar restricțiile se regăsesc într-o mare parte a ofertelor de bonus de bun venit.

Tu Nu Păstrezi Miza

Un alt factor cheie de înțeles despre pariurile gratuite este că valoarea acestora nu este returnată. Deci, câștigând un pariu care a fost plasat cu o miză gratuită, veți colecta doar profitul, nu valoarea mizei. Ar trebuie să-ți amintești asta.

Restricții de Depozit

Restricțiile care se aplică la depozitare sunt probabil și cele care produc confuzie pentru cei mai mulți pariori. O restricție de depunere pentru ofertele de bonus de bun venit constituie o excludere a anumitor tipuri de plată.

Deși opțiunile cu cardul de debit și banca directă vor acoperi probabil orice promoție de pariuri pe care o întâlniți, alte plăți s-ar putea să nu procedeze la fel. Uneori este vorba de portofele electronice, alteori de alte sisteme de plată - acele tipuri de platforme de plată care nu sunt foarte compatibile cu bonusurile de pariuri. Așadar, dacă nu verificați condițiile de depunere a unei oferte, atunci s-ar putea să vă treziți cu surprize neplăcute.

Restricții de Pariere

Restricțiile de pariuri indică ceea ce puteți sau nu puteți face atunci când creați un pariu eligibil pentru a încerca să revendicați un bonus. De exemplu, o casă de pariuri poate cere ca o miză să poată fi plasată numai pe anumite piețe pentru a se califica pentru o

Restricții de Pariere Restricțiile de pariuri indică ceea ce puteți sau nu puteți face atunci când creați un pariu eligibil pentru a încerca să revendicați un bonus. De exemplu, o casă de pariuri poate cere ca o miză să poată fi plasată numai pe anumite piețe pentru a se califica pentru o rambursare a mizei sau pentru a obține câștiguri.

Un pariu pe orice altă piață nu ar conta. Un alt domeniu al restricțiilor de pariuri este valoarea mizei. Poate exista o condiție de eligibilitate a mizei care trebuie jucată pentru a obține o promoție. Deci, dacă pariați mai puțin decât minimul specificat, atunci nu primiți bonusul. Încă un lucru la care trebuie să fiți atenți este că o ofertă se poate aplica doar pentru primul tău pariu pe o piață sau pentru un bonus de bun venit, fiind primul pariu pe care îl plasați pe cont. Restricții Bonus de Pariuri Restricțiile se pot aplica, de asemenea, oricărui credit dintr-un pariu gratuit care vă revine.

Nu este foarte des întâlnit, însă un pariu gratuit poate fi jucat doar pe un anumit sport sau piață. Cel mai mare tip de restricție de pariu bonus este timpul de expirare. O mulțime de credite pentru pariurile gratuite care sunt puse în conturi nu sunt folosite, deoarece jucătorii uită că sunt acordate pe baza „folosește-l sau pierde-l”. Pariurile gratuite expiră în general la 7 zile după ce au fost creditate. Cerințe de Pariere Un ultim aspect al bonusurilor sunt cerințele de pariere. Acestea nu sunt prea mari atunci când vine vorba de pariurile sportive, însă cercetând orice promoție de cazinou, observăm lucruri precum cerințele de pariere de 30 de ori mai mari. Cerințele de pariere înseamnă că trebuie să jucați fie valoarea bonusului, fie a câștigurilor colectate dintr-un bonus, de un anumit număr de ori înainte de a obține câștigurile ca numerar retras. Cerințele de pariere sunt lucruri foarte prohibitive, deoarece banii cheltuiți pentru a le îndeplini se pot aduna. Nu Sări Peste T&C Dacă există o concluzie importantă din toate acestea, este că trebuie să citiți T&C. Nu este deosebit de distractiv, dar dacă cel puțin, te uiți la T&C-urile cheie enumerate sub orice promoție de pe un site de pariuri, atunci te vei îndrepta în direcția corectă. Modul de a te gândi la T&C este că acestea nu sunt acolo pentru a introduce clauze complicate pentru a te împiedica, ci sunt o hartă pentru a finaliza o ofertă.

Foto: Image by pikisuperstar on Freepik